Glavni » general » Što mobiteli su postali u 7 godina

Što mobiteli su postali u 7 godina

general : Što mobiteli su postali u 7 godina

S vremena na vrijeme lako je zaboraviti napredak koji je napravljen tijekom određenog vremenskog razdoblja. Mobilni sektor je osobito onaj u kojem se inovacije dolaze do dana.

Za mene, to je godina pustolovine u pokretljivosti, od mog prvog telefona, vrlo osnovne Motorola T2288 do moje sadašnjeg, Nokia E90 komunikator. T2288 je imao WAP 1.1 preglednik, koristio sam preglednik samo nekoliko puta i to u kasnijem dijelu svog života sa mnom - i, je li bilo ograničeno ili što?

I sjećate li se onih strašnih antena koje se na vrhu većine mobitela nalaze?


Nasuprot tome, E90 ima vrlo sposoban web preglednik (koji se na neki način podudara s Microsoftovim Internet Explorerom 7 i bolji je u ostalima), alati za uređivanje ureda, sposoban klijent e-pošte, aplikacije za razmjenu trenutačnih poruka i još mnogo toga. Nekad sam imao radnu površinu kod kuće i laptop. Više ne radim. Moja E90 ispunjava svoje uloge tako dobro da ja sada koristim samo računalo u uredu. Sadašnji obrezivanje uređaja izlazi i izlazi - sve ono što je bilo dostupno. Oni također nadmašuju računala krajem 90-tih i ranih 2000-ih godina.

Preporučeno
Ostavite Komentar