Glavni » general » Koji nosivost mobilnog broja znači za mene

Koji nosivost mobilnog broja znači za mene

general : Koji nosivost mobilnog broja znači za mene

Prema zadanim postavkama nosim jednu liniju. Samo jedan. Ja sam bio u situacijama gdje sam želio da imam rezervnu liniju dostupnu, ali stvarno, stvarno, stvarno mrzim nositi dva telefona okolo. Ne da to nisam učinio povremeno. Imam. Jednom u neko vrijeme još uvijek radim, pogotovo kad pregledam telefon. Ali, u pravilu, ja sam jedna osoba telefona. Jednu liniju koju nosim oko je powered by Glo. Zašto Glo?

Prije svega, ja sam osoba s podacima. To znači, poruka i internet su moj prioritet iznad i iznad glasovnih poziva. To nisu samo podaci. Moraju biti brzi podaci. Širokopojasni. 3G. Glo mi zadovoljava tu potrebu. Dobivam pune 3G barove na mojoj Glo liniji. Prije Glo, koristio sam Airtel i MTN kao primarne linije. Oba me mreža nisu uspjela. MTN ima ove glupane poruke o pogreškama koje se s vremena na vrijeme pojavljuju tijekom pregledavanja. Osim toga, od 9 do oko 1 sat, MTN internet je blizu neupotrebljiv. Airtel? Još uvijek imam 0 do 2 bara 3G na mojoj liniji Airtel, a niti jedna od njihovih 3G i 2G internet usluga nije dobro funkcionirala za mene. Vrlo epileptično.

Što je s Etisalatom? Etisalat je obećavao u ranim danima. Imali su relativno pouzdan EDGE pokrivenost i servis, a kasnije su dodali i 3G uslugu. Za vrijeme sam razmjestio Etisalat 3G za kućne i uredske žarišne točke. Zatim, iznenada, kvaliteta usluge na Etisalatu pao i konačno 3G usluga nestao je na mojoj lokaciji. Ja sam se žalio. Sve do danas, stvari su ostale ista. Mrzim se nagledati, pa sam ga pustila i stavio Etisalat SIM na policu.

Također pročitajte: HTC Dream AKA T-mobile G1 bio je moj prvi Android smartphone

Kao takav, zaglavio sam se s Glo-om. Dobivam brzu i relativno stabilnu 3G uslugu na Glo. Naravno, kao i svaka druga mreža, oni sada zbunjuju mobilni internet, glas i SMS. Ali Glo je mreža koja mi pruža ono što najviše trebam. Dakle, što znači značenje prijenosnog broja telefona za mene? Upravo sada, Ništa. Sve je to moje glave. Možda ću jednoga dana biti uzbuđen zbog toga. Ali ja bih volio da taj dan ne dođe. A samo moj trenutni pružatelj mrežnih usluga, Glo, može jamčiti da me zadovolji.

Preporučeno
Ostavite Komentar