Glavni » general » Koje su mobilne aplikacije neophodne na vašem telefonu?

Koje su mobilne aplikacije neophodne na vašem telefonu?

general : Koje su mobilne aplikacije neophodne na vašem telefonu?

Svi mi imamo različite potrebe, a kao takve temelje se na tim potrebama, postoje određene mobilne aplikacije koje su bitne za nas. Ove aplikacije mogu biti ugrađene aplikacije ili aplikacije treće strane. Tu je jedna stvar koju svakodnevno radite na telefonu. Ili nekoliko stvari.

Osobno, volim slušati glazbu na svom telefonu pa je glazbeni player ključan za mene. Svakodnevno slušam glazbu i radije slušam glazbu na svojoj praktičnoj Nokia 5250 za umetanje diskova u multimedijski reproduktor.

Također, često pišem članke na mojim blogovima. To me jako dobro služi aplikacijom Bilješke na telefonu. Učiniti više od kodiranja bloga na telefonu upisivanjem u moj Notepad. Stvarno cool, huh? Zato se zove mobitel >>> uređaj koji odgovara na vaše primarne zahtjeve.

Do sada je jasno da su moje najčešće korištene i neophodne mobilne telefonske aplikacije Music Player i Notepad. Ne prijeđem 24 sata bez korištenja. Ali moram napomenuti da je zadani preglednik telefona još jedna aplikacija koju ne mogu pobjeći. I dalje ga mogu nazvati najboljom aplikacijom u mom slučaju jer moj S60 uređaj ima puni web preglednik koji podržava Flash i HTML 5. Što još trebam?

Koje su vam aplikacije neophodne na vašem uređaju?

Preporučeno
Ostavite Komentar