Glavni » general » Što nije u redu s korištenjem olovke?

Što nije u redu s korištenjem olovke?

general : Što nije u redu s korištenjem olovke?

Nekoliko godina unazad, svaki pametni telefon koji je samopoštivao zaslon osjetljiv na dodir prenio je olovku - to je olovkom sličan uređaj koji se koristi za odabir i dodirivanje zaslona uređaja.

Sjećamo se Sony Ericsson P800, vrhunskog tipa za moderni smartphone osjetljiv na dodir. Sjećamo se izvrsnih P1i i ostalih proizvođača kao što je HTC.

Tada je došao zajedno iPhone i touchscreen smartphone nikada nije ostao isti. Po prvi put, ovdje je bio odstupanje koje nije potrebno za uporabu igle. Prst je bio dovoljan.

Naravno, to je bilo po cijeni. Izgubili smo prepoznavanje rukopisa kad smo bacili olovku. Izgubili smo neku mjeru točnosti kada je stavka na zaslonu male veličine.

No, bilo je sjajno ukloniti tu ružnu, čudnovatu iglu! Činilo se da se svaki proizvođač osjetljivih na dodir pridružio bandwagonu kako bi se oslobodili pisaljke na svojim uređajima.

Ali je li ideja o upotrebi pisaljke na pametnom telefonu bez ikakvog zasluga? Je li olovka doista tako loša - nakon toga smo navikli koristiti olovke u svakodnevnim scenarijima. Čak su i neki iPhone korisnici morali kupiti stylus na kraju za upotrebu (Bože zabraniti!) Sa svojim Cuppertino igračkama. Možda je sylus nije takva crna ovca?

  1. Recite nam jeste li ikada koristili bilo koji uređaj sa stilom
  2. Recite nam jeste li koristili bilo koji novi uređaj bez pisaljke
  3. Recite nam što mislite da su pro i kontra od obje strane
  4. Onda nam recite što (ili koja kombinacija, ako je moguće) želite
Preporučeno
Ostavite Komentar