Glavni » general » Ono što je korisno za vas možda nije za mene

Ono što je korisno za vas možda nije za mene

general : Ono što je korisno za vas možda nije za mene

Za redovnog čovjeka koji se prebacuje u grad, automatski je prijenos Godsend. Minimalni napor. Maksimalni povrat. vožnja kroz prometnice iznenada postaje puno manje stresna. Nema ništa od toga da slijedi ciklus stare školske kvačila-kočnica-kvačilo.

Sve ostalo što je jednako, iskustvo vožnje s vozilom za automatsko mjenjač ne odgovara redovitim uvjetima vožnje.

No, moramo li otići s gradskih cesta i krenuti na stazu neko vrijeme? Auto prijenos može biti nivirna na gradskim cestama, ali čini siromašnim i frustrirajućim iskustvom vožnje na bilo kojoj utrci. Automobilski automatski mjenjač jednostavno ne bi bio jednako osjetljiv kao ekvivalent za ručno (shift stick).

Manuevering i povlačenje tih ludih skretanja i trikova na stazu Formule 1 bit će iznimno frustrirajuće, ako ne i nemoguće, s vozilom za automatsko vožnje. Gdje je to moguće, zasigurno će biti manje zabavni i frustrirajući za tipične regate za vožnju adrenalinom.

Da; šipka za promjenu stupnja prijenosa zahtijeva više koraka za postizanje bilo kakvog učinka uspoređivanjem s automatskim pogonom, ali je očito korisnija u okruženju utrke od automatskog pogona.

To je razlog zbog kojeg gotovo nijedan vozač bijega ne odabire vozilo za automatsko mjenjačko vozilo za upotrebu u plovidbi. Izbacit će iz njega i osigurati da se on i njegovi prijatelji ohlade u zatvoru.

Moral priče: Što je user-friendly za jedan svibanj ne biti za drugi. Kada ljudi kažu da je korisničko sučelje korisnije od drugih, razmislite ponovo. Možda samo ne gledaju izvan nosa. Može biti user-friendly za njih, ali svibanj biti samo ono što je liječnik naredio za vas.

Također pročitajte: Kako pametni procesori rade

Odricanje: Ovaj post ima snažan element istine u njemu, ali je također pisan jezik u obrazu. U svakom slučaju možete ga interpretirati, a onda se dobro svađati s različitim tumačenjima. Neka zabava počinje!

Preporučeno
Ostavite Komentar