Glavni » general » Koji je problem s Etisalat BIS i WordPress Mobile za BlackBerry?

Koji je problem s Etisalat BIS i WordPress Mobile za BlackBerry?

general : Koji je problem s Etisalat BIS i WordPress Mobile za BlackBerry?

Koristio sam WordPress Mobile za BlackBerry mjesecima na svom cjelovitom planu Etisalat BlackBerry bez ikakvih problema. Odjednom, malo više od tjedan dana, počela sam primati poruke o pogrešci. Nedugo zatim, aplikacija WordPress prestala se povezivati.

Ako pokušavate postaviti blog / račun WordPressa, veza se ne uspostavlja i tako ne možete. Ako već imate postavku blogova za WordPress, aplikacija također ne može uspostaviti vezu s njom i ne možete upravljati svojim blogom. Nije važno kakvu vrstu WordPress blog je da se pokušavate povezati, to ne prolazi.

Razgovarao sam s drugim korisnicima BlackBerry, a opća presuda koju imam je ovo:

- WordPress Mobile radi bez pitanja za pretplatnike MTN BlackBerry

- WordPress Mobile radi bez problema za pretplatnike Glo BlackBerrya

- WordPress Mobile trenutno ne radi za korisnike Etisalat BlackBerrya

Gore navedene informacije sugeriraju da je problem s uslugom Etisalat BlackBerry.

U pravilu, ponavljači za brigu o kupcima nisu tehnički pametni. To može biti noćna mora objašnjavajući nešto tako jednostavno kao što je ovo s njima. Kao takav, ono što sam učinio kontaktirao je Etisalat putem Twittera. Nadamo se da će njihovi Twitter tim uključiti ljude koji bolje razumiju ovo.

WordPress Mobile je broj jedan produktivna mobilna aplikacija za mene. Pokrenu Mobility Blog na njemu. Moj BlackBerry je i moj smartphone broj jedan produktivnosti. Upravo sada, ovo logjam između Etisalatove službe i ove super aplikacije je frustrirajuće za mene.

Nadam se da će se riješiti u satima, a ne danima, tako da mogu nastaviti s pokretanjem mojih članaka. U međuvremenu to upisujem putem mobilnog administracijskog sučelja bloga. Nije tako elegantna i sveobuhvatna kao što nudi WordPress Mobile, ali trenutno nemam mnogo izbora.

Također pročitajte: Idemo: WeChat napušta Nigeriju?

Etisalat Nigerija, nad vama.

ažuriranje
13:30. Upravo sam dobio poziv od tehničara u Etisalatu u Nigeriji. Postavio je WordPress blog i isprobavao aplikaciju - a radio je bez problema.

Također je iskušao Mobility. To je također radio.

Dakle, imamo scenarij u kojem se taj problem događa kod nekih ljudi, a ne za druge. Broj verzije aplikacije ima isti kao i moj - 1.5.1.

Oni su eskalirali i problem RIM-u i razmatraju i druge mogućnosti. Prije sam vodio tehnološki posao i znam da se događa takav scenarij u kojem se samo skup ljudi suočava s ne-generičkim problemom.

Ovo pitanje još nije riješeno, ali to je velika podrška tvrtke Etisalat. Predsjednik koji me zvao bio je također vrlo poznat.

Veseli se rezoluciji.

Nastavak: Koji je problem s mojim BlackBerry 9810 i WordPress Mobile?

Preporučeno
Ostavite Komentar