Glavni » general » Što je Hype Behind Gorilla Glass?

Što je Hype Behind Gorilla Glass?

general : Što je Hype Behind Gorilla Glass?

Iz onoga što sam čuo o Gorilla Glass Screenima, pretpostavljam da bi trebali biti blizu neuništiv, osjetio sam da su se razdoblje pukotina iz kapi i pada prošli. Naravno, bio sam u krivu, u mom slučaju bilo kako.

Pročitao sam o komponenti i tehnologiji koja je iza njega i za koju je rečeno da je otporna na udarce, stvrdnutu staklenu ploču koju je proizveo američki proizvođač stakla Corning Inc. Projektiran za kombinaciju mršavljenja, lakoće i otpornosti na oštećenja.
Imam Lumia 630 i koristi Gorilla Glass 3 kao komponentu zaslona, ​​što znači da sam obećao zaslon koji ne treba zaslonsku zaštitu i učinit će pravedan nakon što pada pad. Iznenađeno sam da sam vidio ono što sam vidio kad mi je jučer gladak telefon skliznuo iz mojih ruku i spustio se na pod.

Poklopac je otišao na ovaj način i baterija je otišla tako, sve je u redu. Sve što trebam je vratiti ih natrag i to će raditi jednako dobro kao i prije, ili sam mislio. Zatim sam podigla slušalicu i osjetila ogrebotine, u poricanju i dalje sam mislila da je telefon zaglavio neka pijeska na podu. Podigla sam svoju bateriju i pokrivač, pokušala ga spojiti i, nažalost, zaslon se pojavio na tisuću mjesta. Protrljala sam je, ponovno je trljala i obrisala šavom moje košulje kako bih se uvjerila da ne vidim dvostruko. Zaslon mojog telefona uistinu je jako ispucan.

Mislila sam da je to trebalo biti Gorilla Glass 3, glavni zvuk zaslona osjetljivih na dodir, zaslon koji koriste vrhunski Samsung Galaxy uređaji i iPhone. Da budem poštena, telefon je bio tako gola kao i dan stvaranja, nema štitnika zaslona. Gotovo je molio da prekine, ali još uvijek Gorilla Glass!

Također pročitajte: People Hub: Upotreba društvenih medija u stilu vanilije na Windows Phoneu

Da biste bili pošteni prema Corningovom proizvodu, telefon i dalje funkcionira dobro i vrlo je koristan za ispucavanje, ako vam ne smeta da vidite milijun sitnih cobwebs na korisničkom sučelju. Pa, lekcije su dobro naučili, stvari obično nisu toliko dobre da će proizvođač tvrditi da jesu. Od ovog trenutka u svakom trenutku planiram koristiti zaštitnice zaslona i zaslona, ​​gluposti o slučajevima koji pokrivaju ljepotu telefona će raditi samo ako se nešto pokriva.
Usput, da li itko zna koliko će to koštati da to riješi u Nokia trgovini, ili kako je to u usporedbi s preuzimanjem za popravke s jeftinijom trećom stranom?

Preporučeno
Ostavite Komentar