Glavni » general » Što je Googleov plan igara s Nexus 4?

Što je Googleov plan igara s Nexus 4?

general : Što je Googleov plan igara s Nexus 4?

Jeste li čuli za Nexus 4? 4, 7-inčni zaslon, Android 4.2 Jelly Bean, 8 megapikselni fotoaparat, Quad-core LG-made smartphone koji košta oko polovice svojih vršnjaka - HTC One X i Samsung Galaxy S III - koštaju. I to, dragi mobilisti i mobileti, ključ je ovog članka.

Zašto bi ljudi kupili S III ili One X, kada na tržištu postoji jednaka cijena oko polovine? Kažem jednake, ali na neki način, Nexus 4 je bolji uređaj.

One, on pokreće Android 4.1.2 iz kutije, a trenutni korisnici S III i One X moraju čekati ažuriranje. Dva, budući da pokreće vaniliju Android, Nexus 4 će dobiti sva buduća ažuriranja odmah, bez ikakvih smetnji. To je nešto što se njegovi konkurenti ne mogu pohvaliti.

Dakle, pitam: Koji je Googleov plan igre u isticanju admiralskog uređaja na srednjoj razini? U lokalnim govorima ovdje, da pokvari tržište za druge brojeve? Netko, molim te, pomozi mi.

U međuvremenu, ako ste promatrali One X ili Galaxy S III, preporučujem da se zadržite. Nexus 4 uskoro će uletjeti na ulice, a zatim možete jesti kolač i imati je.

Preporučeno
Ostavite Komentar