Glavni » general » Koji je veliki posao o Googleu?

Koji je veliki posao o Googleu?

general : Koji je veliki posao o Googleu?

Inbox je alternativni klijent e-pošte za Gmail, a također ga čini Google. Google tvrdi da je Inbox novi početak koji nadilazi e-poštu kako bi vam pomogao da se vratite na ono što je važno. To zvuči uzbudljivo, pa kad je Inbox prvi put objavljen, skočio sam s uzbuđenjem da bi se mogao vrtjeti.

Bio sam razočaran. Loše. Već tjednima nisam mogao shvatiti kako mi je to pomoglo da bolje upravim e-poštom. Ali pitao sam se nije li moja siva kosa zabrljala sa mnom, pa sam šutio i nastavio ga koristiti. Sigurno, konačno bih to shvatio. Nažalost, do danas, Inbox mi se čini kao zbrkan nered. A ja nisam jedini.

Razgovori s drugima koji su ga instalirali i upotrijebili rezultirali su reakcijama koje se razlikuju od ljudi koji ga opisuju kao bleh, meh, loose ili beskorisni. U gotovo svakom slučaju korisnici su ga instalirali nedugo nakon instalacije. Recenzije su moj posao ovdje, pa ne mogu deinstalirati moje. S vremenom ću se igrati s njim. U međuvremenu aplikacija Gmail i aplikacija Outlook za Android mnogo su bolji u svakodnevnom upravljanju e-poštom.

No, ako ste instalirali i koristili Inbox i da je upravljanje e-poštom bolje za vas, volio bih čuti vas. Kako to bolje e-poštu? Što vam to pomaže postići? Ako ste je pronašli ili bleh previše, slobodno zvuči!

Preporučeno
Ostavite Komentar