Glavni » general » Što je podrška za Android aplikaciju na usluzi BlackBerry Passport?

Što je podrška za Android aplikaciju na usluzi BlackBerry Passport?

general : Što je podrška za Android aplikaciju na usluzi BlackBerry Passport?

Trebala sam imati titulu ovog posta "BlackBerry 10.3 i podrška za Android aplikaciju", ali činilo se da je malo lakše spomenuti putovnicu. U svakom slučaju, Putovnica izvodi BB 10.3 iz kutije. To je jedan od dva mobitela koji to sada radi (drugi je Porsche Design P'9983), pa ....

Jedna od izvanrednih značajki BlackBerry 10.3 je da ima puno poboljšanu podršku za Android aplikacije, a također ima i Amazon Appstore unaprijed instaliran kako bi korisnicima olakšao pristup stotinama tisuća tih aplikacija. Ovo bi trebalo biti izmjenjivač igara. To je za mene.

Ne upotrebljavam brojne aplikacije, ali oduševljen sam što sam uspio dohvatiti ruke na nekoliko ključnih Android aplikacija, naime WordPress i Shazam, za upotrebu na mojoj putovnici iz Amazon Appstore.

Uz gore navedene aplikacije tvrtke Amazon Appstore, također imam Uberovu Android aplikaciju koja se dobro prikazuje na putovnici. Dakle, instaliranje iz divljih djela dobro. Jedna aplikacija koju bih rado trčao na putovnici sada je SOLO View, a ja ću, čim se dobijem na APK datoteci.

I oni rade dobro. Glatko, nesmetano. Puna funkcionalnost baš kao i na Android smartphoneu. Aplikacije se čak dobro prilagođavaju zaslonu za putovnicu bez ikakvih problema. Čini se da je podrška za Android aplikaciju dobro implementirana. Kao što sam rekao, izgleda kao mjenjač igre za BB10. Sada, ljubitelji BlackBerrya mogu uživati ​​u najboljem od oba svijeta - njihovog pukotine i tona Androidovih aplikacija.

Sada, hoće li se to pretvoriti u tona prodaje BB10 pametnih telefona ostaje da se vidi. BB 10.3 ažuriranje službeno će uskoro stići i druge modele Blackberry 10. No, ipak, to je velika mogućnost imati na snažnom radnom alatu kao što je Putovnica.

Također pročitajte: Fotografija: Ovo nije papiga
Preporučeno
Ostavite Komentar