Glavni » general » [Humor] Što se događa kada su policajci naoružani Lumiasom?

[Humor] Što se događa kada su policajci naoružani Lumiasom?

general : [Humor] Što se događa kada su policajci naoružani Lumiasom?

Pročitao sam članak o tome kako je vodeća talijanska HR tvrtka s poslovanjem u 19 zemalja prebacila s BlackBerrya na Lumia za svoje zaposlenike. Prema vijesti, 800 zaposlenika tvrtke sada koriste Lumia, a uskoro će. U svakom slučaju, u odjeljku za komentare bio je netko tko je rekao da je policijska snaga koju zna također opremljena Lumiasom:

Windows Phone uvelike pridonosi poslovanju. Moj prijatelj (policajac koji živi niz ulicu) rekao mi je da je cijela njegova snaga u posljednje vrijeme prebacila na Windows Phone i on to voli. Planira prebaciti svoj osobni telefon na Windows Phone.

Svi policajci su dobili Nokia 822 .... Vrlo je sretan.

Zabavni dio bio je odgovor na to malo vijesti o policijskim službenicima Lumia:

Osjećam se loše za kriminalcima koji su pucali u PureView kamere. Oni će se lako identificirati.

To je klasičan; zar ne? Mislila sam da ćeš uživati ​​u humor i pun.

U međuvremenu, dobro je vidjeti kako Lumias stječe svijet, posebice u poduzeću. Ipak je tužno da je taj rast djelomično na štetu BlackBerrya. Upravo jutros pročitao sam Bankoleov članak koji zamjeruje trenutnu Blackberryovu strategiju tržišta u razvoju. Ja sam u velikoj mjeri u dogovoru s njim o ovome. Sad sam tužan fan BlackBerry.

No, ovaj članak se ne odnosi na BlackBerry. Radi se o policajcima i Lumiasima. Muškarci podzemnog svijeta bolje se čuvaju: čak iu tamnom mraku, policajac koji nosi Lumia 920, 925 ili 1020 mogao bi još samo pucati! Nabavite?

Preporučeno
Ostavite Komentar