Glavni » general » Što se dogodilo s Android One projektom u Nigeriji i Africi

Što se dogodilo s Android One projektom u Nigeriji i Africi

general : Što se dogodilo s Android One projektom u Nigeriji i Africi

Ali zaista, što se ovdje događa? To je travanj 2016. i nismo čuli ništa od Googlea ili bilo kojeg drugog lokalnog OEM-a o sljedećoj generaciji uređaja Android One. Nema vijesti ili glasine, nema nikakvih naznaka ni curi. Je li Google na tim dijelovima napustio Android One projekt?

Od samog početka, uvijek sam bio zagovornik Googleovog Android One projekta. Bio sam vrlo glasan na temu, i offline i online. Volim Android One, ali način na koji Google to preuzima, bojim se da je možda doživio kraj.

Upravo na dan 18. kolovoza 2015., Google je lansirao prvi Android One telefon za Afriku, u Lagosu. Bio sam tamo prisutan da sudjelujem u slavlju. No, do tada, trebali bismo čuti glasine o sljedećem Android One telefonu. Do sada je tako dobro, nismo čuli ništa.

Krajem prošle godine, Google je nekako uništio Android One program, uz laganu promjenu u politici. Ovo je još jednom ostavilo sve u rukama proizvođača. Svi smo se jako nadao da će sljedeći Infinix Hot telefon biti Android One telefon, ali to se nije dogodilo, Infinix Hot 3 je ovdje, a to nije Google telefon.

U drugom twist, zašto je Innjoo tiho od ove godine? Za razliku od njih, trebali bismo ih vidjeti kako bacaju barem jedan ili dva nova uređaja, ali onda me nešto pogodilo.

Negdje prošle godine, u bliskoj sesiji, blogeri se sastaju, Innjooovi izlagači posebno su nam rekli da se upućuju Googleu da bi eventualno surađivali s njima na sljedećem Android telefonu. Hej, ovo bi moglo biti kašnjenje sa svoje strane. Dakle, tu su momci Ako vidite Innjoo napajanje sljedećeg Android One telefona, nemojte biti tako šokirani, najprije ste čuli za MobilityArena.com

Također pročitajte: Specifikacije Google Nexusa 6P

Mislite li da je Google zabrljao projekt Android One? Kako biste željeli Innjoo napajanje sljedećeg Android One telefona? Tvoje misli..

Preporučeno
Ostavite Komentar