Glavni » general » Kakvo će dobro učiniti Buharijev app Nigerijcima?

Kakvo će dobro učiniti Buharijev app Nigerijcima?

general : Kakvo će dobro učiniti Buharijev app Nigerijcima?

Ranije prošlog tjedna, ministar informacija, Alhaji Lai Mohammed, najavio je da će nigerijska vlada objaviti mobilnu aplikaciju. Ovo je otkriveno na sastanku s Resident Information Officers (RIOs) u ministarstvu. Namijenjen aplikaciji za informiranje savezne vlade (FGIAPP), tzv. 'Buhari app', namijenjen je zadržavanju Nigerijaca na istom nivou aktivnosti akademske administracije koju vodi Buhari.

Aplikacija će, kako se navodi, koristiti za širenje informacija - premošćivanje jaza između vlasti i ljudi (kao da već nemamo dovoljno tih kanala).

Na raspravi o tome, počele su se pojavljivati ​​mnogi problemi. Je li to doista ono što mi Nigeriji trebamo sada?

Po mom mišljenju, ovo je pokretanje aplikacije više povezivanje kvadratnog klina u okrugloj rupi. Nigeriji uglavnom ne zanima aplikacije. Zašto bi im tada stalo do toga? Mnogo je statističkih podataka koje to dokazuju.

Ovo Opera Mobile izvješće daje vam prvi trag. Da biste stvarno dobili sliku, smatrajte da Nigerija ima oko 90 milijuna aktivnih internetskih pretplatnika. Brzo pretraživanje na Trgovini Google Play. Potražite popularne nigerijske banke i njihove brojeve za preuzimanje aplikacije. Također provjerite one od Jumia i Konga. Onda se vratite i recite mi što vidite.

Aplikacija nije rješenje problema Nigerije. Gdje su radna mjesta, infrastruktura, pristup zdravstvu, škole? Ne aplikacija koju će instalirati nekoliko tisuća ljudi.

Već imamo dovoljno vjerodostojnih izvora vijesti kako on-line tako i offline.

Aplikacija Buhari postavljena je 15. prosinca u Abuji, a razvila je jedna.

Također pročitajte: Kalorija mama pomaže pratiti kalorijski sadržaj hrane

Smiješni dio je da će sadržaj aplikacije biti ureden i ažuriran od strane Resident Information Officers (RIO) od ministarstava, odjela i agencija. Ako čujem!

Preporučeno
Ostavite Komentar