Glavni » general » Ono što obožavatelji očekuju da će Nokia biti vodeći svjetski proizvođač 2017. godine

Ono što obožavatelji očekuju da će Nokia biti vodeći svjetski proizvođač 2017. godine

general : Ono što obožavatelji očekuju da će Nokia biti vodeći svjetski proizvođač 2017. godine

2017 je godina u kojoj će se Nokia pametni telefoni vratiti na tržište. Nokia je na smartphoneu subotom otkad je prodao svoju mobilnu podjelu Microsoftu. Sabbatical će završiti, a obožavatelji legendarnog mobilnog branda preplavljeni su uzbuđenjem gledanja nazočnosti Nokijinog 2017 Nokia.

Nokia će vjerojatno izdati nekoliko telefona, uključujući i glavni uređaj. Glavni uređaj je bitan za generiranje i održavanje zujanja oko mobilnog brenda.

Napravili smo malo istraživanje vlastitih, kao i razgovarali s nekolicinom navijača. Evo stvari koje možete očekivati ​​od Nokia 2017 Nokijinog zastava.

Očekivani najmanji pokazatelji 2017. Nokia vodeći brod

 1. Android 7 Nougat : Ako Nokia želi zaraziti, napravite ga s najnovijim softverom. Nokia se vraća s telefonima s Android OS sustavom ovaj put. Naravno, mora biti Nougat ili je to bezuspješno.
 2. Metal unibody : Očekujte odstupanje od svega što će Nokia vezati na svoje Windows Phone godine. Polikarbonatne ljuske su jedan od njih. Nokijiniji Nokia 2017 bit će sportski metalno tijelo.
 3. 5, 5-inčni zaslon : Ništa manje od 5, 5-inčni zaslon će učiniti. Baciti u 2.5D staklo i Gorilla Glass 4, i njegov omot.
 4. Snapdragon 821 : Oktavni procesor Qualcomm Snapdragon 821 bit će super. Neke informacije o istjecanju predložile su Snapdragon 820. To bi bilo malo zastarjelo do sredine 2017., pa ...
 5. 4G RAM : To bi trebalo, ali brandovi postaju ludi s većim količinama RAM-a kao marketinške točke, pa bi možda Nokia možda htjela probati tu rutu.
 6. 32 GB interne memorije : nijedan borac od marke poput Nokije ne bi trebao ni razmisliti o nižem broju. Ako Nokia stavlja 64 GB ili 128 GB, whooooa! / Li>
 7. 3.000 mAh baterija : Očekivani minimalni kapacitet baterije od 5, 5 inča je 3000 mAh. Sve manje i traži da se trajno priključite u utičnicu.
 8. Zeiss objektiv Nokia je imao zadržati performanse fotoaparata smartphonea od Nokia N90 / 95. Njihovo partnerstvo s objektivom Zeiss dio je posla. Dakle, očekujemo Zeiss objektiv na ovom fotoaparatu. I očekujemo da fotoaparat pobije 808 PureView i Lumia 1020. Ti dečki trebaju zamjenu kao jučer.
 9. Ksenonska bljeskalica : Oni od nas koji znaju kako se vrhunska ksenonska bljeskalica bore. Želimo da se Xenon ponovno vrati na pametne telefone. Nokia fotoaparati i ksenonska bljeskalica bili su utakmica napravljena na nebu. Molim te, vratite naš Xenon.
 10. Karte : OVDJE Maps više ne pripada Nokia, pa očekujemo da će Nokia ići samo s Google kartama
 11. Aplikacije za zdravstvo : očekujte da ćete vidjeti brojne aplikacije za zdravlje i usluge ugrađene u telefone. Zašto? Nokia je u posljednje vrijeme ulagala u zdravstvene aplikacije i usluge.
 12. Brzo punjenje : ima smisla samo; pravo?
 13. NFC : Nokia je bila ispred NFC-a u pametnim telefonima. Očekujemo da će nastaviti s tim trendom i uključivati ​​aplikacije koje također koriste tehnologiju
 14. Skener za otiske prstiju : Vjerojatno ste se pitali što je krivo s ovim čovjekom jer niste vidjeli spomenuti skener otiska prsta na ovom popisu; zar ne? Imam te! Pružatelj mobilnog telefona 2017, bez skenera za otiske prstiju? Kakav bi to bio glavni brod? Očekujte na jednom očekivanom Nokia 2017 Nokiu
Također pročitajte: Što je najbolji smartphone za vas?

Što misliš? Da li gore navedeni popis predstavlja ono što biste očekivali od 2017. Nokijinog borbenog časopisa? Podijeli svoje misli. Dijelite članak.

Preporučeno
Ostavite Komentar