Glavni » general » Što točno upotrebljava Flight Mode?

Što točno upotrebljava Flight Mode?

general : Što točno upotrebljava Flight Mode?

Mnogi moderni telefoni dolaze s opcijom leta. U načinu rada leta, bežični radio uređaja (dio koji se spaja na mobilnu mrežu) isključen je dok uređaj i dalje ostaje uključen. Kao takav, odsječen je pristup mreži operatera (ili bilo kojem mreži operatera). Ova vam značajka omogućuje korištenje uređaja za druge zadatke, npr. Upisivanje dokumenta, slušanje glazbe ili čak gledanje videozapisa bez radioprijenosa.

Scenariji u kojima je to važno uključuju let zrakoplova (zbog čega se zove Flight Mode), neke bolničke postavke ili druga područja u kojima elektronički bežični prijenos može uzrokovati probleme.

Uzeo sam nekoliko zračnih letova u životu, pa čak i kad stavim telefone na Flight modu, domaćice inzistiraju da potpuno isključim uređaj. Naravno, ne želim izazvati scenu, tako da uvijek slušam.

Naravno, to me ostavlja pitajući se: Kakva je upotreba leta moda ako nije prihvatljiva prilikom letenja? Naravno, to bi moglo biti samo da letim s pretpovijesnim zrakoplovima i trebam loviti civiliziraniju zračnu liniju.

Kakvo je vaše iskustvo s Flight Modeom na zračnim linijama koje letite?

Preporučeno
Ostavite Komentar