Glavni » general » Ono što potrošači njeguju i uspjeh proizvoda

Ono što potrošači njeguju i uspjeh proizvoda

general : Ono što potrošači njeguju i uspjeh proizvoda

Microsoftove najave o novoj verziji sustava Windows Phone 7 (može li netko pronaći kratki, jednostavan za pisanje i jednostavno ime za pisanje), izazvao je veliku turbulenciju u modelu Windows Mobile modela i sjeckanja.

Za jedan, Microsoft kaže da proizvođači neće moći miješati s novim korisničkim sučeljem. Očito je da Microsoft ima jedinstveno iskustvo na svim Windows uređajima. Što, mislimo, je vrlo dobra stvar.

Microsoft je također najavio da će razvoj aplikacija biti u sustavu .NET; ne C + +.

Pitanja su:

  1. Da li potrošači zaista brinu ako neki geeks preferiraju korisničko sučelje koje mogu skinuti i mijenjati, ili su više zabrinuti zbog korisničkog sučelja koje radi?
  2. Da li potrošači brinu o programskom jeziku koji stoji iza aplikacija ili su više zabrinuti za aplikacije koje zapravo funkcioniraju na način koji trebaju? (Napomena: uspješno i voljeno Opera Mini je postala, a samo J2ME)
  3. Da li potrošači brinu o lovu geek web stranica za najnovije hack i mods za svoje telefone, ili oni samo žele kupiti telefon i zapravo staviti ga koristiti?

Vaša pretpostavka je jednako dobra kao i naša. To je isti scenarij Windows (ili Mac) u odnosu na Linux. Linux je popularan samo s nekolicinom geekova koji žele upisati upute naredbenog retka da koriste svoje telefone kao modeme s Linux kutijama - što potrošači ne žele.

Iako napori HTC-a s slojem suvremenog UI-a na vrhu WP6 su pohvalni, ne smijemo zaboraviti da su takvi napori potekli od Microsofta da ne uzima bika od rogova. Iako volimo vidjeti i igrati se s prilagođenim ROM-ovima iz modne zajednice, moramo se sjetiti da su takve prilagodbe prijeko potrebne jer platforma korisnika WinMo 6 nije dostavila određene značajke.

Također pročitajte: Specifikacije Lenovo SoftBank 503LV

No, sada se čini da je Microsoft uskrsnuo na izazov i preuzeo odgovornost za svoj proizvod. Takva rješenja zaustavljanja moraju nužno dati priliku novom poretku. Samo mali postotak vlasnika WinMo tijekom godina brinuo se za prilagođenu ROM. Lovanje kroz stranice ROM-a da sužava mogućnosti, a zatim treperi jednu ROM-u nakon drugog nije ono što prosječni potrošač (koji čini veliki komad mobilnih korisnika) želi ili je kompetentan.

Oh, plus nitko ne povećava veći tržišni udio plesom u galeriju manjine korisnika - u ovom slučaju gejevi. RIM je napravio pametan potez razvijajući svoje uređaje BlackBerry prema potrošačkom tržištu i isplaćivao se za njih. Apple je pogodio tako što je označio tržište potrošača, a svi znamo priču.

Microsoft želi veće tržišno tržište. Oni idu za potrošačem od same riječi Go .

Microsoft je u pravom smjeru sa WP7, čini se. Koliko dobro to izvršavaju iako će biti druga stvar. Osim toga, imamo tri opcije za Windowsphone:

  1. Windows Mobile 6.5.X
  2. Windows Phone 6 Starter Edition (apsolutno smatramo da je ovo jedna loša ideja)
  3. Serija Windows Phone 7

No, možda ima 6.5.x i 6 Starter Edition i dalje ostavlja male zajednice geek s igračkama za hack i mod sve što oni žele. Jedna stvar je sigurna, pružajući potrošačima izbore nikada ne čini se da je loša stvar.

Sve što moramo učiniti je do kraja godine kako bismo vidjeli koliko dobro WP7s ispušta.

Također pročitajte: Google, Samsung, ostali, a strah od tvrtke Microsoft-Nokia
Preporučeno
Ostavite Komentar