Glavni » general » Koji preglednik koristite na svom telefonu?

Koji preglednik koristite na svom telefonu?

general : Koji preglednik koristite na svom telefonu?

Tijekom vikenda imam razloga instalirati Opera Mini za pokretanje nekih testova na web stranici koju sam riješio. Bio sam obožavatelj Opera Minia od samog početka. To je bio prvi takav: preglednik koji oblaže podatke kako bi ubrzao pregledavanje i smanjio troškove korisničkih podataka. Opera Mini potaknuo je doba kompresije podataka u 2005 i mnogi drugi preglednici su od tada slijedili. Oni uključuju UC preglednik i Chrome, među ostalima.

Kompresija je ipak gubitak funkcionalnosti, i kao takav nisam ga puno koristio u novije vrijeme. Nakon što sam završio s mojim testovima, odlučio sam ga koristiti kao pametni telefon zadani preglednik neko vrijeme. Prije toga sam upotrebljavao Chrome, koji je zadani preglednik Android OS-a.

Do sada je bilo dobro iskustvo. Osim kompresije podataka i dobre web-stranice, volim da mi to omogući jednostavan pristup vijestima. Također mi se sviđa činjenica da možete promijeniti shemu boja i izgled preglednika.

Osim redovite kompresije podataka, Opera Mini ima ekstremni način koji dodatno pojačava uštede podataka i brzinu na siromašnim mrežama. Problem s tim načinom je da se prikazivanje web stranica može utjecati. U tom načinu rada, web stranice ne izgledaju lijepo kao u redovitom načinu rada. Osobno, ostajem daleko od ekstremnog načina rada. Možda bih jednoga dana mogla trebati jedan od mojih izleta u krajolik.

Hoću li zauvijek upotrebljavati Opera Mini kao moj zadani preglednik? Još nemam pojma. Ovo je eksperiment za mene. Znaš kako se okrećem. Nakon jednog eksperimenta skočim u drugi.

Također pročitajte: Što god želite, za to postoji lutka

Vaš mobilni preglednik

No, više od vas sada: postoji nekoliko mobilnih preglednika vani. Neki od najvećih uključuju:

  • Krom
  • Opera Mini
  • Safari (iOS)
  • Dupin
  • Firefox
  • BlackBerry (BB)
  • UC preglednik
  • Edge (Windows 10 Mobile)

Koje od njih upotrebljavate kao zadani? Recite nam i zašto ste odabrali onu određenu.

Preporučeno
Ostavite Komentar