Glavni » general » Što je BlackBerry učinio s BB10

Što je BlackBerry učinio s BB10

general : Što je BlackBerry učinio s BB10

BlackBerry 10 je ovdje. Konačno! BlackBerry (ranije RIM) uklonio je izvanredan prijelazni program s starog operacijskog sustava na sjajni novi, ažurirani OS i uređaji. Svaki nasljednik BlackBerry fan i korisnik za kojeg znam oduševljen je dobivanjem BB10 uređaja. Oh, siguran sam da će biti nekoliko ljudi koji će otići, ali ono što je BlackBerry učinio ovdje je nevjerojatno - vrhunska razina vjernosti i prenošenje svoje postojeće pretplatničke baze na novu platformu, platformu koja je dizajnirana od temelja, To nije značajan podvig.

Ono što je Blackberry učinio ovdje je ono što je Nokia trebao učiniti s inicijalnim prijelaznim planom od Symbian do MeeGo. No, umjesto toga, Nokia je zapalio Symbian brod, potom bacio MeeGo brod i skočio na Windows Phone. Volim Windows Phone, ali nema sumnje da je to čudno stvorenje Nokijine legendarne baze Symbian / Belle. Ono što vidimo s Nokijinim prijelaznim planom bila je velika zbrka ostalim platformama. Taj plan prijelaza Symbian na Windows Phone bio je slabiji u usporedbi s onim što vidimo s BlackBerryom.

Pokretanjem novog operativnog sustava BB10, imamo QWERTY Q10, koji se privlači korisničkoj bazi koja je ugodnija hardverskim tipkovnicama, a zatim novom generacijom stila ploče Z10, za one koji vole moderan način. Upravo sada, u svijetu BlackBerry postoji mnogo uzbuđenja i buzzova. Čak i neki BlackBerry korisnici koji su prethodno napustili platformu pokupit će BB10 smartphone čim dobiju priliku. Tako je dobro ono što je BlackBerry skinuo ovdje.

Također pročitajte: Sve na mjestu: Google + sada odvojeni od Youtubea

Novi identitet usklađen s javnošću. Novi OS. Novi proizvodi. I najbolje od svega, zadržavajući većinu postojećih pretplatnika uzbuđeno zbog svega toga. Prokleto! Ja šaljem šešir na novu ekipu BlackBerry. Čast!

Preporučeno
Ostavite Komentar