Glavni » general » Koja loš mobilna web lokacija može koštati vašu tvrtku

Koja loš mobilna web lokacija može koštati vašu tvrtku

general : Koja loš mobilna web lokacija može koštati vašu tvrtku

Prije nekog vremena napisao sam članak o prednostima mobilne web stranice / bloga, koju preporučujem čitajući prije nego što nastavite čitati ovaj post. Prije nekoliko dana pročitao sam izdanje Oracle Magazine u siječnju / veljači, koji je od početka ožujka sjedio na stolu. U ovom najnovijem izdanju prestižnog IT časopisa urednik vijesti objavio je zadivljujuće nedavne rezultate o korištenju mobilnih web stranica. Rezultati su zaključeni iz nedavnog istraživanja koja uključuje 1.008 odraslih korisnika smartphonea u Sjedinjenim Državama KLJUČNI NALAZI PREGLEDA :

  • 48% ispitanika osjeća se frustrirano i iritirano kada dođu do web mjesta koja nije mobilna.
  • 36% ispitanika osjeća se kao da su izgubili svoje vrijeme posjećivanjem tih stranica.
  • 52% ispitanika tvrdi da im je loš mobilni doživljaj učinio manje vjerojatno da će se baviti nekom tvrtkom.
  • 48% ispitanika kažu da ako stranica nije dobro funkcionirala na svojim pametnim telefonima, imala je osjećaj da tvrtka nije briga za svoje poslovanje.

Ovi se korisnici nisu zabavljali pomoću pokretnih web mjesta na mobilnim uređajima s njihovih mobilnih preglednika i, naravno, znamo da lekcija iz ovog istraživanja nije napravljena samo za velike vlasnike tvrtki. U ovom pregledu vidimo opći osjećaj mobilnih korisnika kada se upadaju u blog ili web mjesto koje je teška u veličini s mnogo medija ili je uglavnom previše kompatibilno s mobilnim preglednicima.

Doista može biti neugodno koristiti web stranicu koja nije mobilno prilagođena mobilnom web pregledniku. To je više razloga zašto morate učiniti vašu web stranicu mobilnom sada prijateljskom!

Preporučeno
Ostavite Komentar