Glavni » general » Koje su vaše očekivanja 2013.?

Koje su vaše očekivanja 2013.?

general : Koje su vaše očekivanja 2013.?

Svi znamo kako je pokretno tržište nestabilno i dinamično. 2012 je bila vrlo zanimljiva godina, a već je gotovo. Znači, u prošlosti nema koristi. 2013 je ovdje i obećava neke uzbuđenja.

Za početak, puno očekuje BlackBerry 10 je postavljen na udariti ulicama u siječnju / veljači. Hoće li RIM to odvući i dobiti ljude ponovno za BlackBerries? Je li to povratak za pravi?

Dok je Windows Phone 8 već na tržištu, 2013 je godina koju Microsoft i partneri žele postići pravi trag na tržišnom tržištu pametnih telefona. Jednom dominantni div, Nokia, stavio je sve svoje oklade na platformu i bit će težak.

Hoćemo li vidjeti 2013 QWERTY tipkovnicu sustava Windows Phone? Ili - Ne daj Bože - QWERTY iOS uređaj?

Jolla's Sailfish telefoni također se očekuju u 2013. Ne izgleda da će biti nedostatak uzbuđenja tijekom cijele godine.

Ovdje u Nigeriji sigurno će 2013 biti godina LTE mobilnog širokopojasnog pristupa. Neki mrežni operateri tvrde da su postavljeni i spremni za rad. Na vašim oznakama ...

Prenosivost broja mobitela? Više ne zadržavam dah. Vidioci su se previše dugo ljuljali, a ja ću samo učiniti ono što imam ovdje. Kada MNP dođe, dolazi, čak i ako je to 2015.

Također očekujemo mnogo niže troškove za Android smartphone uređaje. Ovo izgleda kao da je krvav i može početi početak kraja za značajke telefona. Ako ikad vidimo N5, 000 pametnog telefona za Android, mogli bismo čitati i govor Burning Platform za značajke telefona.

Također pročitajte: Pristupačne mobilni Internet: Etisalat BBC na spašavanje?

Mobilna industrija je ogromna. Mnogo mjenjača igara može se pojaviti u bilo kojem trenutku. Možda jednu ili dvije nove ubojske aplikacije i usluge ili neku novu tehnologiju (baterije i upravljanje napajanjem, bilo tko?) Ili novi superduper uređaj koji će ih sve vladati.

Što ste u potrazi za 2013. godinom? Koje su vaša očekivanja?

Preporučeno
Ostavite Komentar