Glavni » general » Koje su vaše najbolje značajke u telefonu?

Koje su vaše najbolje značajke u telefonu?

general : Koje su vaše najbolje značajke u telefonu?

Uz mnoštvo napredaka u mobilnoj tehnologiji, korisnici sada dobivaju telefone iz mnogih drugih razloga, osim što samo upućuju telefonske pozive. Sada treba razmotriti mnogo čimbenika pri kupnji za mobilni uređaj općenito.

Važno je pri kupnji telefona da biste imali popis dostupnih značajki kako ne biste završili s razočaravajućim kupnjom. Evo moj popis:

Kvaliteta prikaza
Najvažnija značajka za mene na telefonu je zaslon. Koristio sam i još uvijek koristim pametne telefone s Super-AMOLED tehnologijom. Kao takav, zurenje na zaslon koji nije u skladu s tim standardom je ne-ne za mene.

Veličina
Dalje na mom popisu je veličina. Moj telefon mora biti dovoljno velik. Različiti ljudi skupljaju vlastitu definiciju dovoljno velikom. Trenutno koristim 5, 3 inčni Galaxy Note, i još uvijek mogu ići kao visok kao 5, 5 inčni zaslon, pa idite lik. 3, 5 inčni zaslon? Molim!

Fotoaparat
Treća značajka na mom popisu bila bi kamera. Ja sam ljubitelj fotografija i volim snimati što brže što mogu, tako da vrhunska kamera povezana s dobrim ekranom i velikom veličinom zaslona to čini za mene.

Koje su vam postavke kada je riječ o odabiru sljedećeg mobilnog uređaja? Koji su vaši kriteriji odabrali uređaj koji imate?

Preporučeno
Ostavite Komentar