Glavni » general » Što su poslovni telefoni postali ti dani?

Što su poslovni telefoni postali ti dani?

general : Što su poslovni telefoni postali ti dani?

Doista se pitam.

U prošlosti, poslovni telefoni nisu bili vrlo teško prepoznati. Bili su ružni, bezobrazni, nedostajali su multimedijalne osobine i bili su općenito neprivlačni. Ovih dana, međutim, igra se mijenja i poslovni telefoni pronalaze iznenađenja.

Nokia je nedavno najavio i E-seriju telefona, Nokia E75 i E55, odgovara ovom računu iznenađenja.

Počevši od E75, ta se prva točka može činiti isključenom tangentom, ali mislio sam ga uključiti jer sam još uvijek iznenađen onako kako sam prvi puta pročitao. Nokia kaže da je E75 potomak raspona komunikatora, posebno 9500 i 9300 komunikatora. Iz slika u ovom članku, očito je da čak i slijepac koji čine faktor mudar, E75 izgleda ništa kao bilo koji od komunikatora. Oh! Dobivam to, Nokia je upućivao na činjenicu da je E75 opremljen punom QWERTY tipkovnicom kao i komunikatora, ali izgled nije ništa u usporedbi s mnogo voljenim izgledom 9500 i 9300.
Osim izgleda, čak iu odjelu softvera, E75 je i dalje daleko od toga što je potomak obitelji komunikatora.

Nokia 9300 (vrh) i E75 (dno). Isto podrijetlo?
Dosta s tim i do pravih iznenađenja koja E75 donosi na poslovne razborit telefon.

Nokia E75 dolazi s N-GAGE platformom za igru ​​ugrađenu u kutiju. Za telefon koji se šalje kao uređaj tvrtke koji dolazi s ozbiljnim mogućnostima igranja ostavlja me ne znajući što da mislim.

Naposljetku postoji funkcija TV-Out. Je li Nokia izvorno namjeravala da ovaj telefon bude N-serijski telefon i kasnije je promijenio mišljenje? Ja to pitam jer su to značajke koje smo upoznali sa serijom N-serije.

Također pročitajte: Infinix Napomena 5 Specifikacije: Powered by AI

Nokia E55 također se pridružuje ligi tankih, elegantnih i seksi telefona. Trenutno je najtanji telefon s60 s debljinom od 9, 9 mm. Znam da je slim nije nova, ali dolazi iz uređaja tvrtke i dalje je iznenađujuće jer nema mnogo telefona koji rade na poslovnom svijetu koji izrađuju modne izjave.

Sljedeće iznenađenje od E55 je zapravo jedan koji je vrlo dobrodošao jedan i siguran sam da će korisnici moći biti sretni s njom. Nokia tvrdi da telefon može trajati do 28 dana u stanju čekanja. To znači da telefon može trajati do tjedan dana ili više, kada se upotrebljava prije nego što je potrebno ponovo napuniti. Za pametni telefon ... osvježavajuće.

Konačno, uređaj dolazi s polu-QWERTY tipkovnicom. Umjesto tradicionalne pune QWERTY tipkovnice s jednim slovom na jednom ključu, pola QWERTY verzija ima jedan ključ koji nosi dva slova.

Tipke za pola QWERTY tipkovnice Nokia E55
I Sony Ericsson i RIM (proizvođači uređaja BlackBerry) prvo su igrali ovu liniju sa onim što je bilo poznato kao tipke s valjkom, gdje ste pritisnuli jednu stranu ključa da biste dobili pismo s te strane i obrnuto.

No, implementacija tvrtke Nokia iznenađuje. Umjesto pritiska na različite strane ključa, jednostavno kliknite jednom za prvo slovo da se pojavi i dvaput za drugo slovo da se pojavi. Bez obzira da li će ovaj stil tipkovnice raditi u stvarnom životu, tek treba vidjeti. Zato zadržavamo prste.

U međuvremenu, sada znate u kojem smjeru izgledati tražite li smartphone usmjeren na poslovanje koji izgleda dobro - i dobiva i posao.

Također pročitajte: Smart wc koji deodorira, čisti i osuši? TOTO WC!
Preporučeno
Ostavite Komentar