Glavni » general » Koje dodatne opreme koristite s mobilnim uređajima?

Koje dodatne opreme koristite s mobilnim uređajima?

general : Koje dodatne opreme koristite s mobilnim uređajima?

Kako aplikacije proširuju vrijednost naših mobitela na softverskoj strani, tako i dodatna oprema proširuje njihovu vrijednost na strani hardvera. Ima li vaš mobilni uređaj zvučnici zvučaste? Kupite bolje vanjske zvučnike ili uživajte u izvrsnom slušalici. Je li životni vijek baterije neukusan? Kupite produljenu bateriju kao zamjenu ili kupite vanjsko napajanje. Je li vaš mobitel obličje običan i neprivlačan? Udahnite ga ukusnim predmetom ili, ako je moguće, promijenite pokrivače.

Kako o uobičajenim osumnjičenicima - onim bitnim priborom koji svakodnevno koristimo i tako više ne smatramo posebnim? Primjer je dobar stari mikro-USB kabel. Zatim, postoji sveprisutna microSD kartica. Ah, ali ne bi bilo pošteno da ne spominjem mora-imati punjač. Naravno, svatko to koristi, tako da ga možemo sigurno napustiti iz rasprave. Spomenuo sam to u počasne svrhe.

Dolazi li dan da ćemo pomoću hardvera povećati RAM ili procesor na našim uređajima na isti način na koji možemo trenutno povećati dostupnu pohranu putem microSD kartice? Nemoj se nasmijati. Svijet mobitela je luda, a netko bi mu mogao dati samo metak.

U svakom slučaju, natrag na ono što su tehnologije sada dostupne, kako poboljšati svoj mobilni hardver? Koje dodatne opreme najviše upotrebljavate s mobilnim uređajem?

Preporučeno
Ostavite Komentar