Glavni » general » U Zapadnoj Europi, Samsung dethrones Nokia u značajkama telefona prodaje

U Zapadnoj Europi, Samsung dethrones Nokia u značajkama telefona prodaje

general : U Zapadnoj Europi, Samsung dethrones Nokia u značajkama telefona prodaje

Nekada u prošlosti riječ "mobilni telefon" gotovo je sinonim za "Nokia". Ali stvari se brzo mijenjaju za finsku tvrtku. Mobile-review.com je samo izvijestio da je Samsung nadmašio prodaju mobitela tvrtke FEATURE u zapadnoj Europi.

Samsung je prodao 12, 2 milijuna telefona na 9, 1 milijun Nokia u 1. kvartalu. Ovo je prilično alarmantno jer je ovaj zapis Samsunga urađen u Zapadnoj Europi koji je doslovno u dvorištu Nokia. Matična tvrtka Samsung mobitela nalazi se u dalekoj Južnoj Koreji. Ova brojka, prema pregledu mobitela, za Nokia je smanjena za 18% u odnosu na prethodnu godinu. Sony Ericsson je prodao 3, 7 milijuna telefona u Q1, ali to je za značajke i pametne telefone.

Sada, imajte na umu, ova je brojka samo za telefone s značajkama. Nokia i dalje vlada vrhunskim u prodaji pametnih telefona u zapadnoj Europi. Ali onda, Apple i drugi postupno zahvaćaju. Dobro je cijeniti da je vodeća europska ekonomija u zapadnoj Europi. Pronađite ispod vodeće prodaje Smartphonea u zapadnoj Europi za svoje čitanje. Navode se samo četiri proizvođača.

Nokia .............................. .4, 9 milijuna
Apple iPhone .................. 3, 0 milijuna
RIM Blackberry ............ .2, 4 milijuna
Samsung ..................... ..0.3 milijuna

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar