Glavni » general » Dobrodošli Nokia Camera. Zbogom Nokia Pro Cam i Nokia Smart Cam

Dobrodošli Nokia Camera. Zbogom Nokia Pro Cam i Nokia Smart Cam

general : Dobrodošli Nokia Camera.  Zbogom Nokia Pro Cam i Nokia Smart Cam

Sjećate li se moj članak, Lumia festival fotoaparata: Nokia Pro Cam, Nokia Smart Cam i Smart Shoot? U tom sam članku rekao:

Ovaj se članak usredotočuje na tri aplikacije za kamere koje su razvili Nokia - Nokia Pro Cam, Nokia Smart Cam i Smart Shoot. Ako ste se zbunili o tim aplikacijama, opustite se; u dobrom društvu. Također sam bio pomalo zbunjen, a znam pregršt korisnika Lumia koji se okreću i pitaju se što je to.

Pa, ispada da je Nokia otišla i napravila stvari jednostavnijima za sve nas. Izdali su novu aplikaciju za kamere pod nazivom Nokia Camera - i zamjenjuje i Nokia Pro Cam i Nokia Smart Cam - kombinirajući njihove mogućnosti u jednoj aplikaciji. Super. Jučer sam ga instalirala na moj Lumia 920 i prošla kroz njega. Izgleda prilično slično onome što je izgledala Nokia Pro Cam, tako da oni koji su već upoznati s tim su na dobrom teritoriju. Značajke Nokia Smart Cam dodane su izbornikom na zaslonu i lako dostupne.

Nokia kamera je dostupna za uređaje Lumia 9xx i 10xx. Da biste preuzeli, idite na trgovinu na uređaju i potražite Nokia fotoaparat u sklopu Nokia zbirke. To je preuzimanje od 12 MB. Ili jednostavno upotrijebite ovu vezu.

Dobro, Nokia! Sada, ja sam off pucati neke više nevjerojatne fotografije ....

Preporučeno
Ostavite Komentar