Glavni » general » Weekend Rants: Je li ovo RIP na slušalicu?

Weekend Rants: Je li ovo RIP na slušalicu?

general : Weekend Rants: Je li ovo RIP na slušalicu?

Pozdrav svima, to je još jedan vikend, vrijeme za nas da trpimo zbog nečeg što ide loše na mobilnom telefonu. Ja sam bio s malarijom tih nekoliko dana, ali srećom, ponovno sam dobio malo energije da to podijelim s nama. Danas se bavimo približavanjem nestanka slušalica.

Ranije sam podijelio post koji traži da li je gubitak slušalice za slušalice vrijedno poduzimati? Glasine koje stvaraju zvuk tako su stvarne, da sljedeći set pametnih telefona dolazi bez naše popularne slušalice za slušalice. Također je rumored da sljedeći iPhone će isključiti luku. Iako smo čuli da je ovo pomaknuto potisnuto porivom da razvijaju razrjeđivanje telefona. U podebljanom potezu, brand LeEco pokrenuo je 3 pametne telefone, isključujući luku. U zamjeni su napravili par slušalica koje koriste USB - C priključak.

Kao da to nije bilo dovoljno, Motorola je najavio Moto Z i Moto Z Force - dva klasična telefona koji nemaju slušalicu. Postupno se taj trend podiže parom, a ako se Apple pridruži, definitivno će ići u glavnoj struji (Iskustvo je podučilo taj sigurni bankar). Iskreno, tužno je vidjeti kako se naša draga slušalica dijeli. Trenutačno nema zamjenskih zamjena, ali ljubitelji Motorola snabdijevaju adapter koji pretvara USB priključak vrste C da prihvati redovnu priključnicu za slušalice.

Znamo da čim USB tip-C portovi dobiju veću vuču, bivši će biti ostavljen mrtav. Je li ovo RIP za utičnicu za slušalice? Ili je to skrivanje koje će uskoro nestati? Tvoje misli.

Također pročitajte: Gionee S8: Specifikacije, značajke i cijena
Preporučeno
Ostavite Komentar