Glavni » general » Vikend slikanja: trebate li još jedan IM / chat ili videopoziv aplikacija?

Vikend slikanja: trebate li još jedan IM / chat ili videopoziv aplikacija?

general : Vikend slikanja: trebate li još jedan IM / chat ili videopoziv aplikacija?

Ako objavimo da se Google priprema za pokretanje dvije aplikacije za slanje poruka, Allo i Duo. Koliko bi nas bilo zainteresirano instalirati ili koristiti bilo koji od njih? Šanse su da čak i nakon instalacije, ona izblijedi iz naših uspomena nakon dana ili dva korištenja.
Ove dvije aplikacije:

  • Allo je aplikacija za chat / IM, za koju tvrdi da je dovoljno pametna da odgovara vašim porukama. Sadrži i Googleov pomoćnik, pomažući korisnicima da pronađu informacije i obavljaju stvari.
  • Duo je aplikacija za videochat - za koju se tvrdi da je optimizirana "da dobro funkcionira čak i na nepoznatim mrežama". Također se neprimjetno prelazi između mobilne i Wi-Fi veze, a nudi i sigurnu šifriranje krajnjeg krajnjeg krajnjeg korisnika.


Nismo li već umorni od pokušaja još jedne aplikacije za chat? Za većinu nas ovdje možemo dokazati da nemamo manje od 5 računa ili više, raspršenih između nekoliko (sličnih) aplikacija. Dopustite mi da pokušam podsjetiti na moje: Imam račun s KingsChat, imo, Viber, Skype, Qeep, 2go, Badoo, Twitter, Facebook, Instagram, BBM, WhatsApp i mnogi drugi ne mogu prepoznati - Snapchat & Pin interes još uvijek poziva,

Potrebna nam je još jedna aplikacija za chatanje? Je li nova aplikacija za chatanje, što bi riješilo trenutne probleme na svijetu? Ovo izgleda više poput snimke Googlea za kopiranje strategije iz usluge Facebook Messenger. Imati zalogaj tržišta za chatanje - sektor u kojem još nemaju snažan uporište.

Google bi trebao pronaći način za ujedinjavanje raspršenih platformi za razmjenu poruka koje već imaju, umjesto na ovaj Allo & Duo šalu. Osobno, ne mogu se instalirati i isprobati ove aplikacije osim u svrhu pregleda. Mislite li da su ove nove aplikacije gubitak vremena i resursa? Tvoje misli.

Također pročitajte: Humor: Kako je stvoren Samsung
Preporučeno
Ostavite Komentar