Glavni » general » Weekend Rants: Da li novi Android telefoni postaju dosadni?

Weekend Rants: Da li novi Android telefoni postaju dosadni?

general : Weekend Rants: Da li novi Android telefoni postaju dosadni?

Pozdrav Mobilistas, za ovo izdanje vikendnih rantova, gledamo na pogrešan dio ekosustava pametnih telefona. Dugo je bulje u nas. Trend koji se toliko degenerirao tako da sam, pišući ovaj post, osjetio neznatan bijes u mojem želucu. Što je to dosadno? Što je potaknulo (ili bolje) nadahnulo ovaj komad? Jesu li novi Android telefoni dosadni? Nastavi čitati:

Jesu li novi Android telefoni postali dosadni?

Svaki novi smartphone koji sada vidimo je više ili manje dupliciranje prethodnih. Ništa posebno. Ništa novo, s vrlo malo razlika. Novi telefonski priopćenja ovih dana nose gotovo iste načine (više je dosadno sličan stil imenovanja) i vrlo sličan dizajn. Oznake s imenom poput: "Lite", "Pro", "Plus", "S" i "S-Plus" uobičajene su u današnje vrijeme. Čujete ih i već dobijete sliku. Redovita ili lakša verzija bit će 5 inča, a veća inačica ima 5, 5 "i veću bateriju. Mtchew.

Proizvođači lijeno bacaju iste naočale ili plesaju oko njih - dodavanje nekih ili uklanjanje drugih. Doista je dosadno. Još je više neugodno kada vidite da nose isti iPhone-esque dizajn. Alarmantna sličnost na iPhone je dobra, ali stvarno neugodno.

Jesmo li izgubili istinsku umjetnost diferencijacije na mobilnom smartphone prostoru? Možemo li reći da je inovacija za pametne telefone pogodila visoravan? (Visoravan je točka u kojoj je malo ili nikakav novi razvoj). U obrani, neki OEMS-ovi ulažu dodatne napore kako bi prilagodili svoje Android verzije i nadopunili neke značajke. Neki drugi preuzimali su veće duljine za dodavanje novih (osvježavajućih) hardverskih ugađanja njihovim Android telefonima. Mnogo hvala LG-u za V10 i V20 telefone.

Također pročitajte: Zašto nitko ne smije miješati s pregledom Mobility Arene

Imam li smisla? Ili smo previše povukli argument? Tvoje misli.

Preporučeno
Ostavite Komentar