Glavni » general » Pregledavanje weba na N900 - Stvaranje pravog posla

Pregledavanje weba na N900 - Stvaranje pravog posla

general : Pregledavanje weba na N900 - Stvaranje pravog posla

MIcroB preglednik ugrađen u N900 je tako dobar da nema smisla redovito pregledavati preglednik. Uzmi moju riječ da to čini sve što vaš mobilni preglednik može učiniti. Kao takav, usredotočit ću se na bitove koji ga čine sjajnim.

Kopiranje teksta; Spremanje stranica
Preglednik ima Hover način rada koji vam omogućuje da aktivirate pokazivač na zaslonu za odabir dijelova teksta na web stranici i kopirajte ga za juse u bilješci ili Office dokumentu, među ostalim korisnicima.

Web stranice se mogu spremiti u cijelosti, slike se mogu spremiti, možete tražiti tekst na web stranici i otvoriti veze u novim prozorima.

AJAX i Javascript nisu problem. Ova cjelokupna recenzija napravljena je na mom N900. Upotrijebila sam to pomoću cijelog WordPress sučelja (zaboravite da trebate aplikaciju), prenijeli snimke zaslona izravno na N900 (tako da funkcioniraju za pregledavanje datoteka) i objaviti.

Ostali bitovi
Nadalje, ona podržava SSL, obavještavajući vas o tijelu za ovjeravanje kada stignete na sigurnu web lokaciju. Skočni prozori rade, otvaraju se kao nove stranice, a puna Flash funkcionira dobro. Zaslon je dovoljno širok i korisnikovo iskustvo glatko i intuitivno, čineći iskustvo pregledavanja isplativo.

Postoji podrška za dodatke (mislim Firefox), način rada na cijelom zaslonu i zumiranje stranice. Možete zumirati pomoću tipki za kontrolu glasnoće telefona, dvaput dodirivanjem zaslona ili pokretima prstiju.

MicroB podržava preusmjeravanje teksta (dinamičko ponovno postavljanje teksta kako bi odgovarao širini prikaza portova), nešto što ne podržava previše mobilnih preglednika.

Na kraju, s novim firmware-om, opcija za omogućavanje portretnog pregledavanja nalazi se u postavkama preglednika. Ne zanima me puno za ovo, iako mogu zamisliti da mnogi drugi to žele.

Također pročitajte: Ažuriranje za Gmail dolazi s unificiranom poštom

Jesam li išta ostavio?

Kada mislite o pregledavanju weba na N900, molimo vas zaboravite na sve što ste mislili na pregledavanje weba na mobilnom telefonu.

Preporučeno
Ostavite Komentar