Glavni » general » Web pregledavanje na LG GW550

Web pregledavanje na LG GW550

general : Web pregledavanje na LG GW550

LG GW550 pokreće Windows Mobile 6.5 i tako dolazi s najnovijom verzijom ugrađenog programa Internet Explorer Mobile. Ovaj preglednik ima sljedeće prednosti:

  • Flash podrška (Flash 9)
  • Poboljšana podrška za AJAX / javascript
  • DirectX
  • ActiveX kontrola

Sve gore navedene su značajke prilagođene programu Internet Explorer 8 za PC.

Internet Explorer Mobile ima reputaciju kao najpopularniji mobilni web preglednik pa sam željela vidjeti je li ova nova verzija dobra.

Bljeskalica je u redu
Za bljesak, bacao sam svoj redoviti Flash test site na njega - Ozone Cinemas web stranice. Pogledajte sebe:

Kao što možete vidjeti, svi Flash elementi na web stranici OzoneCinemas bili su prikazani u cijeloj njihovoj punoj slavi. Slatko.

Također sam isprobala web mjesto GSM Arene. Možete vidjeti da je okomiti Flash oglas s desne strane stranice u redu. Najviše horizontalno nije bilo. Možda to zahtijeva Flash 10?

AJAX / JavaScript
Do sada nisam imala nikakvih problema u kojima AJAX ili javascript funkcionalnost na bilo kojem mjestu nije uspjela, tako da se čini dobro previše.

DirectX / ActiveX kontrola
Što ... što bi trebali?

razni
Zumiranje radi dobro. U načinu rada za mobilne uređaje, Internet Explorer Mobile također se uklapa u tekst unutar granica zaslona, ​​tako da nema potrebe za pomicanjem po strani što se događa na brojnim mobilnim preglednicima.

Međutim, također možete postaviti preglednik za prikazivanje web stranica u načinu rada za stolna računala - na isti način na koji će ih vaše računalo prikazati.

Najmanje dva izgleda početnog zaslona, ​​Media Sliding Panel i Klizna ploča prikazuju izbornik za Internet Explorer Mobile. Možete dodati / ukloniti oznake na svoj početni zaslon, što poboljšava dostupnost.

Također pročitajte: Android: Gnjev Titans, ili bogovi nisu krivi?

Kako o preglednicima treće strane?

Dao sam nekoliko preglednika treće strane za spin. Popularni operni blizanci - Opera Mobile 10 za Windows Mobile i Opera Mini 5 - bili su prirodni testni subjekti.

Oba su renderirana stranica u redu, kako se očekivalo, a dodatno je Opera Mini 5 isporučio brže prikazivanje. Međutim, i njegov veliki, prilikom unosa teksta u tekstualni okvir na web stranici, guranje ključa za prekidanje linije rezultiralo je pokazivačem koji je izašao iz tekstualnog okvira. Kao takav, nisam mogao stvoriti odlomke.

Vjerojatno nije velika stvar za druge, ali posao za mene. Moj posao zahtijeva puno unosa teksta prilikom pregledavanja. Nakon nekoliko pokušaja da vidim postoji li zaobilazno rješenje, konačno sam deinstalirao oboje.

Do sada sam zadovoljan s Internet Explorer Mobileom. Ali to ne znači da nema slabosti.

Za jednu, Internet Explorer Mobile izgleda malo pomalo tromo od bilo kojeg od opernih blizanaca. Također ne podržava više kartica. Ali mogu živjeti s tim. Morate odlučiti što možete ili ne možete živjeti s tim.

U prethodnim Windows Mobile uređajima koje sam koristio i / ili pregledao, uvijek stavim po strani Internet Explorer Mobile. Ovo je prvi put da sam ga iskoristio, a ne izbaci iz preglednika treće strane. Možda je bug za unos teksta s preglednicima Opera imao nešto za napraviti s njom. Vjerojatno ne.

Ali sve to, Internet Explorer Mobile 6 pruža dobar doživljaj pregledavanja mobilnog weba.

Preporučeno
Ostavite Komentar