Glavni » general » U doba Selfies!

U doba Selfies!

general : U doba Selfies!

Vjerujte ili ne, poput njega ili ne, ovdje. Sada smo u generaciji koja uzima samo sebe. Kad god vidite mnoštvo, okupljenih mladih ljudi vidjet ćete jedan ili dva koji uzimaju i dijele autobiografije. Prije nego što nastavimo, Što je selfie?

Dictionary.com definira "selfie" kao fotografiju koju snimate digitalnom kamerom ili pametnim telefonom, tabletom ili web kamerom na prednjoj strani, a posebno za objavljivanje na web-lokaciji za društveno umrežavanje ili dijeljenje fotografija. Ako primijetite, na društvenim mrežama i aplikacijama za dijeljenje fotografija kao što je Instagram vidite ljude koji prenose slike same sebe s različitim vrstama patrona. Je li to cool? Proizvođači telefona donekle su pridonijeli, Sony je lansirao Xperia C3, označen 'selfie telefon' s 5MP prednjom kamerom, HTC One (M8) kao što je reklamiran, je san selfie ljubav s njegov 5MP senzor prednjeg fotoaparata koji ima f2.0 širokokutni objektiv za uključivanje svih vaših prijatelja (to može uhvatiti čak i prištiće na svojim licima) , Ona također uključuje prekidač vremena i značajku dodirivanja kako bi vam izgledao dobro.
Tu je i vijest o internetu da će Microsoft pokrenuti selfie telefon s 5MP prednjeg fotoaparata. Tecno se također pridružio zabavi, a njihov nadolazeći Phantom Z dolazi s 16MP kamerom i nevjerojatnim 8MP fotoaparatom s bljeskalicom, posvećenim selfiesima!

Čak je i ovaj brat odveo vremena da se samouvjerio tijekom jednog od njihovih hinduističkih festivala

Vjeruje se da je i vlada dio rastućih selfie trendova, primjerice u Japanu, posebni štandovi su izgrađeni i smješteni na popularnim mjestima koja vam omogućuju da ostavite svoj smartphone tamo kako biste mogli uhvatiti selfie, a kako to? Dakle, prije no što se odjenete i napustite svoj dom danas, ne zaboravite pauzirati, flip out naš telefon i uzeti selfie

Također pročitajte: Što MOBILITY radi za vas
Preporučeno
Ostavite Komentar