Glavni » general » Sada znamo što će izgledati OnePlus 6

Sada znamo što će izgledati OnePlus 6

general : Sada znamo što će izgledati OnePlus 6

OnePlus 6 je sljedeći "pionirski vršni" pametni telefon tvrtke OnePlus, a sada znamo kako će izgledati. Dođite pogled u našu čarobnu kristalnu kuglu mobitela i vidjet ćete sami.

Jučer, Oppo R15 i Vivo X21 su služili. Budući da je OnePlus imao povijest korištenja istog dizajna preko tvrtki Oppo i Vivo, koje su njezine sestrinske tvrtke, sa sigurnošću možemo reći da će OnePlus 6 izgledati kao ova dva novopridošla.

Razlike će se naći iznutra. Umjesto procesora Snapdragon 660 Vivo X21 ili procesora Mediatek Helio P60 Oppo R15, OnePlus 6 će pakirati najnovije i najveće Snapdragon 845 i imati više vrhunskih značajki koje odgovaraju vrhunskom ubojici.

Vidjevši kako ova dva nova smartfona imaju zaslonsku razinu, izgleda da se OnePlus 6 ide i na toj cesti. Znaš, jer nemoj se smiriti. Ovo je 2018. godine, ljudi, a usjek je kuka.

Ukratko, možete očekivati ​​da će se OnePlus 6 prikazati s 6.28-inčnim zaslonom FullView, dvostrukim fotoaparatom, kao i staklom na prednjoj i stražnjoj strani telefona. I, da; to će koštati mnogo manje od Apple X i Samsung Galaxy S9.

Preporučeno
Ostavite Komentar