Glavni » general » Ne bavimo se, pregledavamo svima

Ne bavimo se, pregledavamo svima

general : Ne bavimo se, pregledavamo svima


Slavimo suštinu bloga Mobilitya

Rano jutros čitatelj po imenu Dan podnio je komentar koji je sadržavao izjavu koja obuhvaća moju viziju za Mobility blog. Evo navedene izjave:

Ovo je sjajna web stranica. Ne biješ, samo pregledaj za sve. Hvala.

Iz godine u godinu, unatoč popularnom trendu zabunjavanja telefona, robnih marki i platformi u mobilnom prostoru, inzistirala sam se kako se ovaj blog neće pridružiti tom bandwagonu.

Naprotiv, moj cilj je da vidim činjenice i brojke. Fanboyizam je nešto što ne toleriram među našim osobljem, a ne objavljuje se bijesni fanboy komad. Ja uvijek vježbam svoje pravo kao glavu honcho ovdje da otpadem sve fanboy članke poslane u za objavljivanje.

Ja sam čovjek jakih uvjerenja, pa vodim čvrst brod - i nemam nikakvih isprika za to. Ovaj svijet su oblikovali samo ljudi koji se usude čvrsto pozabaviti, a ne oni koji plešu na puhanje svakog vjetra.

Što se tiče pokretljivosti, ovdje su načela prema kojima stojim:

  1. Svaki telefon, svaki brand i svaki mobilni operativni sustav imaju svoje snage i slabosti. Nijedna platforma nije savršena.
  2. Nema najboljeg telefona ili OS tamo vani u deka. "Najbolje" odnosi se na potrebe i osobne postavke svakog pojedinca.

Očekujem od članova tima i pisaca da se pridržavaju gore navedenih smjernica u svojim spisima i prezentacijama. Na taj način možemo predstaviti korisne informacije za sve i različite.

Na taj način korisnici svih platformi i svih vrsta mobilnih uređaja odmah se osjećaju ugodno na blogu Mobility. Svi smo pokriveni.

Također pročitajte: Prvi dojmovi - Traffix (Beta): Crowd-sourced prometa aplikacija za Lagosians

Komentari su slobodni biti tako bijesni koliko biraju, ali ono što objavljujemo mora biti činjenica. To je moja pozicija.

Naravno, svaki pisac, uključujući i mene, ima osobne sklonosti koje se pokazuju u našim spisima, ali čak i te sklonosti moraju biti izgrađene na činjenicama i informacijama, a ne bijesnim Fanboyizmom.

Ponavljam: Ovdje pregledavamo i objavljujemo informacije za sve: Symbian, BlackBerry, Android, Windows Phone, iOS i sve ostale koji nam naši resursi omogućuju da položimo ruke.

Hvala, Dan, za taj dragocjeni komentar i hvala vam što ste me podsjetili na ono što blog Mobility čini jedinstvenim u svijetu toliko punom hipera.

U međuvremenu, svatko želi slaviti .... jedna noga gore!

Preporučeno
Ostavite Komentar