Glavni » auto općenito » Waymo Driverless Car otkuca Tesla i ostale na udarac

Waymo Driverless Car otkuca Tesla i ostale na udarac

auto općenito : Waymo Driverless Car otkuca Tesla i ostale na udarac

Waymo Driverless Car najavio je orijentir usred priprema za pokretanje svoje prve komercijalne usluge do kraja godine. Waymo trenutno vodi paket u broju putničkih milja koji su vozili preko 9 milijuna milja. To ih stavlja ispred autonomnih programa vozila od strane konkurenata poput Tesle, Ubera i GM-ovog krstarenja.

Zamislite situaciju u kojoj možete kretati gdje god želite u automobilu bez potrebe za bilo kime na sjedalu vozača. Pa, ne bi smjela više zamisliti. Waymo Driverless Car je jedan od onih brandova koji rade jako i već čineći to stvarnost.

Kao 2017. godine, bilo je više od 20 tvrtki koje su testirale automobile sa samohodnim automobilom diljem svijeta.

Upravo je 2016. godine Waymoov auto-vožnja automobilima prešao preko 2 milijuna milja iskustva u samo-vožnji na javnim cestama.

O Waymo vozaču bez automobila

Waymo je tvrtka za razvoj tehnologije za samostalnu vožnju, a njezin vozački automobil usidren je na stupu sigurnosti i praktičnosti, što je ponovljeno riječima Waymouova izvršnog direktora, John Krafcik, na blogu u srijedu, "Naši automobili su programirani da budu oprezni i uljudni "Nadam se da to nije samo PR.

Predsjednik uprave priznao je neke tehničke izazove koje tvrtka još uvijek pokušava riješiti.

Nakon godina raznih testnih lokacija na zatvorenim tečajevima, javnim cestama i simulacijom, Waymo Driverless Car zarobili su 5 milijardi milja u simulaciji i preko 9 milijuna milja na javnim cestama u 25 gradova u Sjedinjenim Državama. To je bilo nakon što je Waymondo pokrenuo program vozača u travnju 2017. - javno ispitivanje Waymoovih vozila za samo-vožnju kako bi korisnici podijelili svoja iskustva u automobilu.

Također pročitajte: Konga Drops plaćanja-na-isporuke, postavlja off osoblje

Waymo je podružnica tvrtke Alphabet Inc., matičnog društva tvrtke Google. Tvrtka tvrdi da su ugrađeni senzori i softverska tehnologija automobila sposobni otkriti objekte, pješake, bicikliste, vozila i više od 300 metara na 360 stupnjeva. Ti senzori i hardver također poboljšavaju vidni sustav, a uključuju poboljšane radarske i laserske baze.

Za svoje komercijalne usluge, Waymo je identificirao druge poslovne namjene za svoje tehnologije. To uključuje i ridesharing, transport i logistiku te osobne automobile. Druga usluga omogućuje ljudima korištenje vozila za vođenje zadataka i drugih svakodnevnih aktivnosti.

Tvrtka planira pokrenuti svoju prvu komercijalnu uslugu prije kraja ove godine.

Slijedite MobilityArena na društvenim medijima!

Ne zaboravite nas pratiti na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

Preporučeno
Ostavite Komentar