Glavni » general » Put naprijed za TECNO pametne telefone

Put naprijed za TECNO pametne telefone

general : Put naprijed za TECNO pametne telefone


Do sada je TECNO imao dojmljivu konkurenciju na nigerijskom tržištu. To je zato što su zadržali fokus na donošenju pristupačne smartphone potrošačima. Naravno, to je značilo da dok su naočale bile dobre (i ponekad izvanredne), one još uvijek nisu na vrhu crte. No, nema sumnje da je cijena po kojoj TECNO isporučuje pametne telefone na tržište, uglavnom su održavali dobru ravnotežu između cijene, kvalitete i performansi. Upotrijebio sam tri telefona i bili zadovoljan s njima.

Sada, uvijek će biti hardcore tech gužve tražeći 2GB RAM-a i zalaganje za TECNO da se upuste u rane speca. Bit će napast da sada promijenite taktiku i pokušate se pakirati u najvišim naočalama - što je posljedica znatno većih prodajnih cijena. Nadam se da TECNO ne podnosi tu iskušenju (barem, ne za sada), inače oni riskiraju izgubiti ono što ih je prvenstveno uspjelo.

Ne; to ne znači da u TECNO smartphone-u nema mjesta za poboljšanje. To znači da ne bi smjeli napraviti pogrešku koju su neki drugi brandovi napustili u napuštanju temeljnog tržišta i baze obožavatelja. To je uvijek skupe pogreške. Imam TECNO Phantom A3 u mojim rukama, i to je izvrsno iu osjećaju i performansama. Razmislite o vrhunskim performansama po srednjoj cijeni. To se ne može kriviti na ovom tržištu - ili na većini drugih tržišta globalno.

Također pročitajte: Zašto proračunski smartphone ima loše kamere

Da sam sažeti moj savjet TECNO-u, to bi bilo ovo:

Učinite sve što možete kako biste dodali dodatnu vrijednost u svoje pametne telefone putem veće specifikacije i performansi, ali nemojte izgubiti masovnu privlačnost na tržištu koja vam je prvenstveno imala konkurentnu prednost. Iskopajte sve što možete u svoje telefone tako dugo dok ste u mogućnosti održavati veliku cijenu. Izgubiti tu prednost i vi ste povijest.

Vidim brojne brandove koji vrebaju u sjeni koji bi voljeli ništa drugo osim vidjeti TECNO napraviti tu grešku kako bi mogli kapitalizirati. U međuvremenu, očekujte uskoro moju recenziju Phantom A3.

Preporučeno
Ostavite Komentar