Glavni » general » Je li to bio Bog?

Je li to bio Bog?

general : Je li to bio Bog?

"Bio je to Bog."

Siguran sam da ste ovaj odgovor čuli toliko puta da se netko tko je uspio u nastojanju tražiti tajnu svog uspjeha. Možda je to zbog našeg vjerskog revnosti kao nacije i / ili lažnog osjećaja poniznosti, obično kada se to zatraži, osoba odgovara: "Bio je to Bog." S obzirom na sve odgovore na svačiji osjećaj duhovnosti, taj odgovor jednostavno glup. Takvi odgovori dio su razloga zašto se ne razvijamo kao ljudi. Vidite, kada kažete "Bilo je Bog", umjesto da dijelite praktična znanja i mudrost koju drugi mogu koristiti, držite drugima od učenja. Vaša mudrost i iskustvo su izgubljeni. Živiš i umreš s njima.

Imamo nedostatak praktičnog znanja i mudrosti u ovoj zemlji. Moramo ovo promijeniti. Trebamo izgraditi kapacitete. Na pitanje kako ste izvršili projekt, izgradili uspješnu tvrtku ili uspješno izvršili zadatak, molimo vas da nas poštedite u vjerskom žargonu i dijelite na običnom jeziku (a ne nepoznatih jezika) upravo ono načela koje ste postavili i koje su korake koje ste poduzeli da biste to postigli, Na taj način, drugi mogu naučiti. Kada drugi uče, oni mogu ponoviti uspjeh u svojim nastojanjima. Kada se to dogodi na širokoj razini, bit ćemo na putu prema održivom razvoju kao nacije. Do tada igramo igre.

Svi već znamo da je Oluwa uključen. To je Bog. Da; Bogu slavi, ali recite nam kako ste to učinili. Slavite Gospodina. Mogu li imati Amen u kući?

Također pročitajte: U Zapadnoj Europi, Samsung dethrones Nokia u značajkama telefona prodaje

Naravno, ako ste platili mito da biste dobili taj ugovor, odsječeni uglovi da biste dobili posao ili se samo pomaknuli dok ne uspijete udarcem sreće, vrlo nam je jednostavno reći da je to Bog. U Nigeriji ta je fraza moćna vrata.

Preporučeno
Ostavite Komentar