Glavni » general » Potraži: popravite pogrešku sinkronizacije Google kontakata

Potraži: popravite pogrešku sinkronizacije Google kontakata

general : Potraži: popravite pogrešku sinkronizacije Google kontakata

U jučerašnjim smo ponoćima upravo dodala novi kontakt na moj telefon kad se na ekranu pojavio okvir upozorenja. Poruka u okviru je pročitana: "Nažalost, sinkronizacija Google kontakti je zaustavljena". Pritisnuo sam gumb "OK" da zatvorim kutiju i otišao. Međutim, nekoliko minuta kasnije pojavila se poruka o pogrešci sinkronizacije Google kontakata. Nastao je u intervalima.

Poruka o pogrešci nije izgledala kao da je zabrljala bilo koju funkcionalnost s telefonskim kontaktima i telefonskim aplikacijama. Ali bilo mi je smetalo što je to tako pop-up i ja to moram svaki put odbaciti.

Brojni popravci za pogrešku sinkronizacije Google kontakata

Brzo pretraživanje weba pokazalo je uobičajenu tu pogrešku i sličnu poruku koja kaže: "Nažalost, Google kontakti prestali su se pojavljivati ​​diljem širokog raspona proizvođača uređaja Android.

Još gore je činjenica da, dok sam naišao na nekoliko mogućih rješenja, nitko od njih nije radio za mene.

Izbrisali su predmemorije za Googleovu aplikaciju, Google kontakte i ostale u postavkama aplikacije na telefonu. Nema dogovora.

Onemogućio sam povezane aplikacije - druge aplikacije koje sinkroniziraju kontakte na telefonu. Nema dogovora.

Onemogućio sam ugrađenu kalendarsku aplikaciju i instaliran Googleovu aplikaciju kalendara na njegovo mjesto. Nema dogovora.

Poruka o pogrešci je zadržala popping do sada. Ako imate bilo kakvih savjeta koji će vam pomoći u rješavanju situacije, molimo vas da se prijavite. Hvala unaprijed.

Preporučeno
Ostavite Komentar