Glavni » general » Želite li napisati knjigu ili proizvoditi glazbu? Mislite na mobitel

Želite li napisati knjigu ili proizvoditi glazbu? Mislite na mobitel

general : Želite li napisati knjigu ili proizvoditi glazbu?  Mislite na mobitel

Nedavno sam prolazio kroz često postavljana pitanja na Spinletovoj web stranici. Osnovna ideja o tome kako Spinlet radi je trudna s mogućnostima. Ovdje je citat s te stranice:

Spinlet je aktivan u smanjenju piratstva i pomaže umjetnicima da pribave prihode od njihove glazbene prodaje. Ako ste izdavačka kuća, umjetnica ili bend s originalnim sadržajem pomoću Spinleta, stvara uzbudljivu novu prodajnu jedinicu za prodaju glazbe u Africi.

Ukratko, Spinlet pomaže umjetnicima da prodaju putem mobitela. To je isti princip da se implementiraju i druge usluge. Uzmite iTunes, Nokia Glazbu, kao i razne trgovine mobilnih aplikacija, a vi ćete pronaći isti način. Uzmite u obzir da je mobitel trenutno najsnažniji medij na planeti Zemlji i možete vidjeti mogućnosti. Splinlet naplaćuje mjesečnu naknadu za streaming glazbe, a zatim dopušta naknade glazbenicima. Jednostavan. Slične usluge mogu ponuditi stvarna preuzimanja i korisnicima Govea više kontrole nad materijalom, a ne samo da ih omogućuju strujanje, no načelo koje istražujemo ovdje je jasno.

Ako bih bio nadolazeći umjetnik koji je želio da se moje djelo na tržište, ozbiljno bih razmotrila pokretne FIRST. Na primjer, razgovarati s Spinletom i niz drugih koji nude sličnu uslugu.

Ako bih bio budistički pisac koji traži najisplativiji način objavljivanja i dosegne najudaljeniji, razmotrila bih da objavim svoje spise kao e-knjigu dostupnu u trgovinama mobilnih aplikacija FIRST. Ostale strategije mogu pratiti, ali mobilni bi bio moj primarni kanal implementacije.

U zemlji poput Nigerije gdje pisac ili umjetnik često mora biti njegov vlastiti izdavač, publicist i organizator, kanali za izdavaštvo na mobilnoj mreži su izvrsna alternativa tradicionalnom putu. No, čak i na sofisticiranijim okruženjima, ipak bi bila sjajna ideja da slijedite strategiju pokretnog FIRST. Dobra knjiga u Appleovoj trgovini aplikacijama, na primjer, ima ogroman potencijalni doseg.

Također pročitajte: Instant messaging i plug-and-go faktor

Da; i dalje će biti potrebna adekvatna javnost, osobito ofenzivi na webu, ali je relativno jeftiniji od tradicionalnog oglašavanja. Da; usluge kao što je Splinlet trebaju fino podesiti njihove algoritme za pretraživanje, tako da korisnicima olakšava pronalaženje onoga što žele. Ali, rekao je i učinio sve to, mobitel je jasno snažan kanal kroz koji umjetnici, pisci i kreativni ljudi uopće mogu ustati i brzo krenuti.

Preporučeno
Ostavite Komentar