Glavni » general » Želite BB10 smartphone? Z30 bi mogao pružiti najviše prasak za vaš novac

Želite BB10 smartphone? Z30 bi mogao pružiti najviše prasak za vaš novac

general : Želite BB10 smartphone?  Z30 bi mogao pružiti najviše prasak za vaš novac

BlackBerry Z30 je kanadski proizvođač vodeći uređaj za 2013., a predstavljen je za kompliment Z10, za one koji žele BlackBerry smartphone sa - veći zaslon, veći kapacitet baterije i prednosti više premium graditi. U vrijeme objavljivanja u listopadu 2013., to je bio i jedini BlackBerry uređaj koji je opremljen Blackberryovim najnovijim operativnim sustavom, 10.2.

Na hardveru ...
Z30 posjeduje vrhunsku gradnju, što je vidljivo kada se drži u ruci. Prednja strana uređaja sastoji se uglavnom od zaslona od 5 inča, s logotipom 'BlackBerry' koji se nalazi ispod njega. Stražnja vrata telefona mogu se ukloniti; no baterija je zapečaćena. Stražnja vrata Z30 su izrađena od mekog tipa plastike, što čini uređaj ugodnim za držanje i na njemu je na njemu upisan logotip BlackBerry.

Desna strana uređaja sadrži tri gumba - dvije tipke za glasnoću i još jedan gumb između kojih se može pokrenuti značajka asistenta pretraživanja BlackBerrya (10.3). S lijeve strane uređaj ima dva priključka - jedan je mini HDMI priključak, a ispod njega je mikro USB priključak, za punjenje uređaja ili povezivanje s drugim uređajem.

Telefon je prilično kompaktan, s obzirom da ima 5-inčni zaslon i rad s jednom rukom tijekom obavljanja većine zadataka nije daleko zauzet. Utor za micro SIM utor i memorijsku karticu - za širenje internog 16 GB memorije na ploči - nalaze se jedan do drugoga, ispod stražnjih vrata uređaja.

Također pročitajte: OUKITEL K10000 Specifikacije, značajke i cijena

5-inčni zaslon Z30 je AMOLED ploča s dobrim razinama zasićenosti boje. Zaslon postiže vrlo duboke crnce, da je teško uspostaviti granice zaslona kada gleda telefon, u zatvorenom prostoru. Iznad zaslona, ​​slušalica i prednja strana kamera jasno su vidljivi; svjetlost obavijesti je pored njih, ali nije vidljiva, osim ako trepće. Dual-core procesor Z30 i 2 GB RAM-a drže telefon glatko. Osim toga, ugrađeni stereo zvučnici su glasni i stvaraju jasne zvukove čak i kod jačih glasnoća.

Na softverskoj strani stvari ...
Haven je doživio 10.3 na Z3 ranije; Instalirao sam ga na Z30, nakon što je pokrenuo ugrađeni OS tjedan dana. U to vrijeme bio je čvrsta i učinkovito izveden kao što sam već očekivao od uređaja BlackBerry 10. Međutim, nadogradnje koje donosi 10.3 su previše korisne za mene da pričekam službeno puštanje na slobodu. Već sam razgovarao o nekim od tih poboljšanja u ranijem članku. (Veza na Z3 na 10.3).

Postavljanje e-pošte je jednostavno kao unos adrese e-pošte i zaporke; čvorište također izvrsno pospješuje integraciju svih vaših računa, što olakšava obradu obavijesti.

Karte BlackBerrya dosta su sazrele otkako sam prvi put vidio na prvoj operaciji OS 10; to je stabilnije i pouzdano se iskoristiti kako kod kuće tako i kod približavanja izvan zemlje.

BlackBerry 10 sustav za upravljanje datotekama nedvojbeno je jedan od najsofisticiranijih koji postoji na OS smartphone uređaju. Računi u oblaku poput Dropboxa i OneDrivea jednostavno se integriraju i predstavljaju samo kao drugi pogon za jednostavan pristup. Nadalje, dijeljenje je jednostavno kao pritisak na gumb "udio" - povezuje se sa svim aplikacijama koje se mogu koristiti za dijeljenje predviđene stavke.

Također pročitajte: Gadget darovi za Božić 2012

Ponuda aplikacije BlackBerry 10 nije velika kao ona vodećih konkurentskih platformi; no većina aplikacija koje veliki komad korisnika smatra neophodnim dostupna je u trgovini BlackBerry - bilo preusmjerenima na android ili dizajniran od strane razvojnih programera treće strane - koji obično pružaju kompetentne alternative. iGrann je dobar primjer - nudi značajke Instagrama u izvornom izgledu kaskade BlackBerry 10.

Što drugo?
Baterija Z30 je ocijenjena na 2880mAH. Ja dosljedno iskoristiti barem pune dane iz toga, bez obzira na to koliko se uređaj u velikoj mjeri koristi; baterija traje oko 3 sata kako bi se potpuno nadopunjavala od niskog stanja baterije. Osim toga, 10.3 donosi značajku koja aktivira ure aj za uštedu baterije kada je postavljen licem prema dolje, na ravnoj površini.

Uređaj trenutačno iznosi oko 60.000 - 65.000 naira u Abuji, Nigerija; to je konkurentno, s obzirom na cijenu konkurentskih brodskih uređaja od svoje ere.

Što to sve znači?
S Z30, BlackBerry je dao onima koji žele ugrađeni telefon s većim zaslonom što žele. Pametni telefon dolazi s sposobnim hardverom i buduća mapa BlackBerry 10 pokazuje da postoje poboljšanja koja mogu biti izrađena od softverske točke gledišta - starije Blackberry 10 uređaje su u redu kako bi dobili 10.3 ažuriranje koje je trenutno isključivo za putovnicu.

S obzirom da svako ažuriranje softvera koje sam doživio od prve iteracije Blackberrya 10 donio značajna poboljšanja u uređaju koji ga pokreće, daje mi dodatno pouzdanje da će Z30 samo napredovati. To čini uređaj još teže zanemariti u ovoj dobi - precijenjenog, guzzling podataka, resursa hogging, ili preko jednostavnih pametnih telefona.

Također pročitajte: Upozorenje! MTN 4.5GB Smartphone Bundle je isti kao i MTN noćni plan

Jeste li već na platformi Blackberry 10 i uzmite u obzir nadogradnju? Z30 bi mogao pružiti najviše prasak za vaš novac u ovom trenutku. Jeste li na drugoj platformi i s obzirom na uređaj BlackBerry 10? Jeste li već vlasnik Z30? Što najviše voliš o tome? Što to ne rezati za vas? Imate li pitanja vezana uz Z30 ili ažuriranje 10.3? Slobodno ostavite komentar u nastavku i sve će zabrinutosti biti posvećene.

Preporučeno
Ostavite Komentar