Glavni » general » Glas i podaci roaminga u Ganu

Glas i podaci roaminga u Ganu

general : Glas i podaci roaminga u Ganu

Ja radim ovaj post iz Accre, glavnog grada Gane. Jedna od neugodnih stvari o putovanju iz svoje domovine je mogućnost da ste došli nedostupni od svojih voljenih dok ste u pokretu. Ovo je bilo slučaj. Sada, s glasom i podatkovnim roamingom na mobilnim mrežama, brzo postaje stvar prošlosti.

Kad je moju obitelj i ja napustili Nigeriju petkom, zahvaljujući neprimjetnom roamingu na MTN i Zain mrežama, ostali smo u kontaktu s našim redovnim GSM mrežama u kojima svaka od tih mreža ima pokrivenost. Za MTN imali smo signal većinu vremena i naišli na crne mrlje svaki sada i onda. To je zato što MTN ima mreže aktivne u Beninu i Gani.

Na MTN-u sam besplatno primio pozive i SMS i uputio pozive jednako kao i pretplatnici na mreži domaćina. Nažalost, roaming podataka nije funkcionirao, pa sam neko vrijeme bio izvan mreže nakon što smo ušli u Benin do našeg dolaska i spuštanja u Accra.

Zain podaci roaming radili smo nakon što smo dobili u Gani, jer nije bilo Zain mreža u Beninu i Togo. Moja supruga je dobila i besplatne pozive i nazvala svoje voljene kod kuće. Što se tiče podatkovnih roaminga na Zainu, dok je GPRS / EDGE / 3G / 3.5G pokrivenost, njezina linija Zain Nigerija neće čak ni ukazati na to.

PS: Web stranica Zain Nigerije kaže da je roaming podataka dostupan u Gani na "Tigo (Millicom)". Zašto ne na Zainu Gani?

Kupio sam Zain Ghana SIM za mobilnu internetsku upotrebu. Došlo je unaprijed aktivirano za internet. Sve što sam morao raditi bio je učitavanje vremena emitiranja, ručno unos postavki, pretplata na plan i dobro sam išao. EDGE pokrivenost je snažna na našem mjestu, a ja postavljam ovo na Zain Gana internet.

Također pročitajte: Ekskluzivna curenja! TECNO još može otpustiti telefon s baterijom od 5000 mAh. Provjerite

Naše mjesto za odmor, Atlantic Resort, ima Wi-Fi hotspot. Pretplatit ću se čim mogu dobiti svoje lijene bedra s kreveta i iz kolibe.

Ovo je Yomi Adegboye koji izvješćuje uživo iz Gane za MobilityNigeria.com.

Preporučeno
Ostavite Komentar