Glavni » general » Vodafone fiksna širokopojasna mreža nudi 200GB za 200 Cedis mjesečno u Accra

Vodafone fiksna širokopojasna mreža nudi 200GB za 200 Cedis mjesečno u Accra

general : Vodafone fiksna širokopojasna mreža nudi 200GB za 200 Cedis mjesečno u Accra

Na mojem posljednjem putovanju u Ganu imam sastanak u uredu mojih domaćina. Tvrtku je na čelu nigerijski. Razgovarali smo o izazovima poslovanja u Nigeriji. Rekao je kako je godinama, ustao i preselio posao u Ganu nakon što je strašna internetska veza koštala ogroman posao.

A onda mi je ispričao o trenutnoj vezi s uredom - paketu od 200 GB i zatražio od mene da pogodim koliko to košta. Zapravo nisam imao pojma. Odbacio je bombu: "Samo N10, 000 mjesečno". Zvučalo je nevjerojatno. Od tada sam ga tweetovao o tome, i nitko to nije ni vjerovao.

Ali veza je bila usluge Vodafone ADSL fiksne širokopojasne linije. Paket je Vodafone Dfownloader, a davatelju usluga imam dobru autoritet da košta samo 200 Cedisa mjesečno. To je N11.800 mjesečno, po službenom tečaju kad sam koristio moju MasterCard u Accra. 200GB za N11, 800 mjesečno.

I brzina je stvarno dobra. Vodafone navodi 12 Mbps. Nisam pokrenuo test brzine, ali skinuo sam nekoliko videozapisa u brzom slijedu iu vrlo mračnom vremenu bez znojnosti. Ako želite uspostaviti malu tvrtku u Accra, Gana, ovo zvuči kao strašan posao.

Preporučeno
Ostavite Komentar