Glavni » general » Sastajalište sela za korisnike Symbian / Belle Smartphonea

Sastajalište sela za korisnike Symbian / Belle Smartphonea

general : Sastajalište sela za korisnike Symbian / Belle Smartphonea

Jučer smo se fokusirali na BlackBerry OS10, koji će službeno biti objavljen za manje od dva tjedna. Danas je pod rezerviran za korisnike pametnih telefona koji rade na najstarijem operativnom sustavu pametnih telefona - Symbian i novijoj varijanti Belle. Za razliku od BlackBerrya koji ima budućnost u BB10, Nokia Symban / Belle je došao do kraja ceste.

Znate priču - Nokia je ubio Symbian / Belle u javnom govoru prije dvije godine. Usluga pjesama i ukopavanja od tada su provedena, s posljednjom od Symbian / Belle dinastije je Nokia 808 PureView. Od te točke, dok Nokia i dalje pruža softver i korisničku podršku za ovaj raspon pametnih telefona, njihova energija su prvenstveno na sustavu Windows Phone. Ali mislim da moraju postojati ljudi koji još uvijek koriste Symbian ili Belle OS smartphone do sada, i mislio da imaju sela sastanak vrsta. Ideja je podijeliti svoja iskustva o tome kako je to do sada koristila navodno mrtvu platformu.

Molimo imenujte koji Symbian ili Belle uređaj trenutno koristite, bez obzira jeste li zadovoljni njome, s kojima se suočavate s izazovima i kako ste se bavili tim izazovima. I ja sam prilično siguran da kad god vam je trenutni uređaj potreban za zamjenu, nije vjerojatno da ćete dobiti još jedan Symbian / Belle smartphone. Hoćete li se prebaciti na Lumia, kao što bi vam Nokia volio raditi ili biste se trebali gledati negdje drugdje? Dijelite, pohvalite i osvježite koliko god želite o Symbian / Belle pametnim telefonima.

Također pročitajte: Fotoaparati s toplinskim snimkama mogu otkriti brave uzoraka, kaže istraživačka skupina

Ovlasti koje su mi date kao Posljednja Belle Bender, ovime izjavljujem otvoren taj selu Symbian / Belle OS!

Preporučeno
Ostavite Komentar