Glavni » general » Video demonstracija sučelja Bada na Samsung Waveu

Video demonstracija sučelja Bada na Samsung Waveu

general : Video demonstracija sučelja Bada na Samsung Waveu

Samsungov mobilni OS Bada, koji je objavljen samo prije dva mjeseca, već se prikazuje, a prvi Bada uređaj trebao bi biti na tržištu do travnja. Samsung je nevjerojatan o tome kako najavljuju i pokreću uređaje. Sony Ericsson je mogao naučiti nešto od njih.

Samsung S8500 Wave je jedan uređaj za vrištanje - prekrasan kapacitivni zaslon, 1GHz procesor, ugrađenu memoriju od 2GB ili 8GB i nekoliko prvih na bilo kojem pametnom telefonu - Bluetooth 3.0 i Wi-fi 802.11n.

Wave također ima integrirani integrirani imenik sličan onome što dobiva na Palm WebOS-u. To znači da imenik ne služi samo kao mjesto za podatke o kontaktu, već i Gmail, Facebook i IM sve na jednom mjestu.

Dok čekamo gadost požuda za datum pokretanja, ovdje je video demonstracija korisničkog sučelja Bada OS na novom Samsung Waveu, zahvaljujući GSMArena.com:

Ovo je pred-proizvodni model, ali možete vidjeti da 1GHz procesor radi dobar posao, a u kombinaciji s kapacitivnim zaslonom, funkcija na dodir funkcionalna je tekućina. Sučelje također izgleda intuitivno. Sigurno smo veseli što ćemo ga davati nakon što su proizvodni modeli na tržište došli u travnju.

Preporučeno
Ostavite Komentar