Glavni » general » Vibrant Corning Gorilla Glass je sljedeća velika stvar: Evo zašto

Vibrant Corning Gorilla Glass je sljedeća velika stvar: Evo zašto

general : Vibrant Corning Gorilla Glass je sljedeća velika stvar: Evo zašto

Nakon objavljivanja Gorilla Glass 4 krajem 2014., Corning ga je pratila pokretanjem još boljeg proizvoda. Predstavljam vam, Vibrant Corning Gorilla Glass. Ova nova tehnologija u osnovi se koristi za ispis na staklu, a tvrtka se hvali da nudi "izvanrednu rezoluciju i oštrinu". Pogledajte izvod onoga što su imali reći:

Uz Vibrant Corning Gorilla Glass, proizvođači uređaja sada mogu proširiti svoje mogućnosti dizajna uređaja dodavanjem više boja, visoke razlučivosti i foto-kvalitetnih slika na vodeću obloženu staklenu otopinu tvrtke Corning Gorilla Glass.

"Proizvođači uređaja danas traže nove načine razlikovanja svojih proizvoda, bez ugrožavanja važnih značajki kao što su trajnost i jasnoća", rekao je Scott Forester, direktor Gorilla Glass Innovations. "Vibrant Corning Gorilla Glass pruža novu priliku za prilagođenu dekoraciju i komercijalnu marku te je jedan od nekoliko vrijednih poboljšanja proizvoda koji iskorištavaju Corningove osnovne sposobnosti da zadovolje potrebe naših kupaca."

Koristeći vlastiti proces, tintu i opremu tvrtke Corning, Corning ispisuje šareni, prilagođeni dizajn za pametne telefone, tablete ili bilježnice na staklu Corning Gorilla Glass, uključujući boje i logotipe, slike s fotografijom i višebojnih ukrasa. Za razliku od tradicionalnih tehnologija sitotiska, Vibrant Corning Gorilla Glass pruža izvanrednu rezoluciju i oštrinu, zahtijeva kraće vrijeme obrade i manje otpada.

Ovom tehnologijom proizvođači uređaja mogu ukrašavati svoje pametne telefone, tablete i prijenosna računala foto-realističnim slikama i dizajnom u rezoluciji koja odgovara visokokvalitetnim ispisima na papiru. Iako će slike biti tiskane na staklu, Corning će to ponosno ostati trajno, živopisno i lijepo.

Također pročitajte: Frecce Tricolori Flight Sim je jedna od najboljih simulacijskih letova

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar