Glavni » general » Viber pokreće end-to-end šifriranje i druge nove značajke

Viber pokreće end-to-end šifriranje i druge nove značajke

general : Viber pokreće end-to-end šifriranje i druge nove značajke

Slijedeći korake programa WhatsApp, Viber objavljuje potpunu enkripciju krajnjeg korisnika na svim svojim podržanim uređajima. To pokriva Android i iPhone, iPad, Android tablete, PC i Mac stolna računala. Ova značajka bit će dostupna tijekom narednih tjedana svim korisnicima koji imaju najnoviju verziju programa Viber. Ovo bi trebalo ponuditi bolje sigurne komunikacije na platformi za razmjenu poruka.

Tvrtka je također pokrenula novu značajku pod nazivom 'Skriveni razgovori'. To korisnicima omogućuje sakrivanje određenih chatova s ​​glavnog zaslona, ​​tako da nitko osim korisnika ne zna da postoje. Skrivenim razgovorima moguće je pristupiti samo pomoću četveroznamenkastog PIN-a, koji omogućava dodatni dodatni sloj privatnosti osobnim komunikacijama korisnika.

COO Viber, Michael Shmilov:

"Mi uzimamo ozbiljno sigurnost i privatnost naših korisnika, a za nas je važno da se osjećaju sigurni i zaštićeni kada koristite Viber"

"Zbog toga smo dugo radili na ovom najnovijem ažuriranju kako bismo osigurali da naši korisnici imaju najsofisticiraniju dostupnu sigurnost i maksimalnu kontrolu nad njihovim komunikacijama. Nastavit ćemo to učiniti u stalnom prioritetu dok se digitalna komunikacija razvija. "

Preporučeno
Ostavite Komentar