Glavni » general » Verzo UI pokušava poboljšati Androidovo iskustvo

Verzo UI pokušava poboljšati Androidovo iskustvo

general : Verzo UI pokušava poboljšati Androidovo iskustvo

Iako Android ima svoje snage, ja nisam obožavatelj korisničkog sučelja Androida ili njegovog resursa. Njih dvojica mogu biti povezani; tko zna?

Tvrtka sa sjedištem u Europi vjeruje da ima odgovor na sučelje korisničkog sučelja manje od inspirirajući Android. Citat od njih u uvođenju Verzo UI:

Nismo jedini razvojni programer mobilnih telefona u svijetu koji nisu bili potpuno zadovoljni grafičkim prikazom operativnog sustava Android. Razlika leži u pristupu i završnoj obradi. Kao i kod vanjskog dizajna telefona, tako je VERZO GUI pomno razmišljala, a usredotočivši se na funkcionalnost i originalnost, urednost. Pregledali smo svaki izvorni grafički element i njegov položaj unutar Android sustava i ako se ne čini prikladnim ili dobro postavljenim, bitno je izmijenjena.

Sanjao smo o najnevjerojatnijem grafičkom sučelju za mobilne telefone s Android OS dostupnim na tržištu i iako smo uspjeli ostvariti većinu tih ideja, samo nas vaše reakcije mogu reći da imamo pravo.

Da; samo korisničke reakcije mogu reći - i iskreno, volio bih igrati s ovim.

Verzo UI će biti predstavljen na Kinzo Android smartphone. Kratak opis:

  • 4, 3-inčni, razlučivost 800 x 480, TFT LCD
  • 5 megapikselni automatski fokus kamera s LED bljeskalicom
  • Jednorodni procesor 1GHz TI OMAP 3630 sa PowerVR SGX 530 grafikom
  • 512 MB RAM-a
  • 1, 590 mAh baterije

Kao što vidite, to nije vrhunski robot, ali čini se da argument s Verzo korisničkim sučeljem optimiziran je performansama i korisničkim iskustvom, tako da ne trebaju vrhunske specifikacije.

Također pročitajte: Kako spojiti Motorola Moto G na mrežni način samo za 3G

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar