Glavni » general » Korištenje socijalne mreže na mobilnost Nigerija

Korištenje socijalne mreže na mobilnost Nigerija

general : Korištenje socijalne mreže na mobilnost Nigerija

Web stranica Mobility Nigerija nedavno je nadograđena kako bi uključila značajke društvenog umrežavanja. Društveno umrežavanje dostupno je samo na verziji web sučelja na radnoj površini.

Ažuriranje (15. svibanj 2011) - Socijalno umrežavanje je sada dostupno i na mobilnoj verziji tvrtke Mobility Nigeria. Jednostavno pokažite mobilni preglednik na mobility.com.ng kao i obično i potražite vezu "Posljednja aktivnost" ili kliknite korisničko ime bilo kojeg registriranog člana. Ne zaboravite da morate biti prijavljeni da biste imali pristup društvenim mrežama.

Registrirani korisnici mogu:

  • Ažurirajte svoj profil
  • Pregledajte profile drugih korisnika
  • Pregledajte nedavne aktivnosti drugih korisnika
  • Dodaj prijatelje
  • Navedite određenog korisnika
  • Pošalji privatne poruke
  • Stvorite i pridružite se grupama, npr. Izradite i promovirajte grupu korisnika Android

Komentari koje korisnik pošalje prikazuju se kao poruke o statusu. Drugi korisnici mogu izravno odgovoriti na te komentare ili ih označiti kao favorite. To su sva djela.

Primjer
Profil korisnika, Shayman može se naći na //www.mobilityarena.com//members/shayman/. Također možete pristupiti bilo kojem registriranom profilu korisnika klikom na njihovo ime u komentarima koje su poslali.

Evo snimka zaslona shaymanovog profila:

Dakle, popuštajte ga. Spojiti. Imate zajedničke interese - mobilne i tehnologije općenito. Mreža, podijelite više i angažirajte se više. Pozdravljamo vaša pitanja i doprinose.

PS: Ako još niste registrirani članica Mobility Nigerije, ovo je dobro vrijeme za registraciju.

Preporučeno
Ostavite Komentar