Glavni » general » Korištenje fizičke QWERTY tipkovnice

Korištenje fizičke QWERTY tipkovnice

general : Korištenje fizičke QWERTY tipkovnice

Nedavno sam počela koristiti Blackberry 9320 i nedavno sam koristio dva Samsung uređaja. Jedan je bio Samsung Galaxy Note, a drugi je Samsung Ch @ t C3222 koji je dual SIM QWERTY telefon.

Galaxy Note bio je moj glavni uređaj sve dok ne dobijem uređaj Ch @ t C3222 iz moje sestre. Ona također ima fizičku tipkovnicu i trebalo mu je dugo vremena prije nego što sam se mogla naviknuti na to. Oko tjedan dana kasnije dobio sam Blackberry uređaj koji sam koristio kao moj primarni smartphone i koristio ga je gorko slatko iskustvo.

Volim uvijek povezanost, ali dolazeći iz povijesti korištenja uređaja s punim zaslonom osjetljivim na dodir, moji palci su ozlijeđeni - puno. Skladam ovaj post na mojem Blackberry uređaju, a mi se palci ozlijedi svakim pritiskom na tipku koju upisujem.

Prilagođavanje pravim fizičkim ključevima bilo je vrlo teško za mene. Ako trenutačno upotrebljavate uređaj s fizičkom tipkovnicom kako vam to ide? Učinite li vam palčevima povrijeđen kao moj, kad god morate napisati neki tekst?

Preporučeno
Ostavite Komentar