Glavni » general » Korištenje OK telefonskog govornika

Korištenje OK telefonskog govornika

general : Korištenje OK telefonskog govornika

Jeste li ikada trebali stajati svoj telefon za aktivnost - možda gledati film na njemu ili snimiti videozapis sebe? Telefonski stalak dolazi u ruci u tim scenarijima. OK stanice telefona zabavni su pristup telefonskom stolu uglavnom zbog toga što su dva udarca osmišljena da nalikuju ljudskoj ruci.

Izrađen od plastike (silikonski materijal, točnije) i tako fleksibilan, te je vrlo jednostavan za korištenje: produžite ga za kopčanje ruku na stranama telefona, bilo da je u portretnom ili pejzažnom načinu rada. Naravno, za gledanje videozapisa i filmova preferira se način pejsaža.

Lagana je. I dobro je. Ipak, ne izgleda pogodno za formalno radno okruženje, ali ako ga dobijete za kućnu upotrebu, vaša će vas djeca voljeti - i ometati vas. Možda je dobra ideja dobiti i jednu za njihovu upotrebu.

Više OK telefonski poziv fotografije

Evo nekoliko fotografija OK telefonskog stalka.

Možete uhvatiti jedan od tih držača telefona za držanje iz Amazona za oko 20 dolara. Ako u Nigeriji, trebali biste moći odabrati jednu za NGN700. Postoji i niz boja, od bijele do ružičaste do ljubičaste, ovisno o vašem ukusu.

Preporučeno
Ostavite Komentar