Glavni » general » Korištenje Nokia N8 modema

Korištenje Nokia N8 modema

general : Korištenje Nokia N8 modema

Jedna od hassula koje su prosječni korisnici telefona tijekom godina imali koristeći pametne telefone kao modeme s računalima je tehnička postavka veze.

Prije toga morate instalirati softver za PC povezivanje s CD-a, spojiti telefon s USB kabelom, a zatim ručno unijeti postavke kako biste mogli krenuti.

Uz N8, Nokia je pojednostavio postupak.

U izborniku Postavke N8 dodirnite Povezivanje, zatim USB i odaberite "Konn. PC na mrežu ". Potom spojite N8 na računalo pomoću isporučenog USB kabela.

Softver Nokia PC Internet Access automatski će se instalirati na vaše računalo, a zatim će povući trenutne internetske postavke s telefona i odmah kliknuti za povezivanje. Jednostavno kao ABC.

No, Nokia je također omogućila ručno unos vaših postavki, ako to iz nekog razloga zahtijevate (to je za tebe gejevi koji vole složiti se sa stvarima). Ali za normob - prosječni Segun, Alima i Emeka, otišli su dani napornog postavljanja PC internetske veze.

Ne zaboravite da Nokia N8 ima najširi spektar mobilnih podatkovnih frekvencija na bilo kojem mobilnom uređaju koji postoji - GSM 850/900/1800/1900 i HSDPA 850/900/1700/1900 / 2100. To znači da ste dobro ići u svim GSM mrežama ovdje u Nigeriji i svugdje drugdje u svijetu.

Preporučeno
Ostavite Komentar